POCO C3 Kamera Özellikleri ve Tasarımı Belli Oldu

POCO C3 kamera özellikleri için resmi paylaşım geldi. Telefonun özellikleri neler olacak?

POCO C3

Xiaomi’den daha uygun fiyatlı satılan akıllı telefonlar var mı derseniz POCO modellerini gösterebiliriz. Bir şekilde Xiaomi’ye bağlı olan POCO markasının akıllı telefonları çok daha uygun fiyata satılıyor. İşte bu akıllı telefonlara yine uygun fiyatlı olan bir model daha eklenmek üzere.

Bu kez uygun fiyata satılacak olan yeni akıllı telefon POCO C3 modeli olacak. 6 Ekim tarihinde yani çok kısa bir süre sonra tanıtılacak olan yeni akıllı telefonun, özelliklerinin neler olacağı da yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

En son resmi bir paylaşımla beraber yeni akıllı telefonların kamera özellikleri ve kamera tasarımı paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: Ekim Ayı İtibariyle Global MIUI 12 Güncellemesi Almış Olan Telefonlar

POCO C3 Kamera Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefon modelinde kamera tasarımında üçlü yapı kullanılacak. Tam kare kamera alanı içerisinde 3 kamera ve flaş ışığı olacak.

Bu kameralar içerisinde ana kamerada 13 MP değerinde bir lens kullanılacak. Bunun yanında makro çekim kamerası ve derinlik kamerası da olacak ama makro çekim kamerası ile derinlik kamerasının MP değeri belli değil.

Beklenti iki lensinde 2 MP olması ama bu konuda resmi paylaşım gelmedi. Redmi 9C akıllı telefonuyla çok benzer olduğu gözüken yeni akıllı telefonun içerisinde yer alan işlemci ise MediaTek Helio G35 serisi işlemci olacak.

Yani yine bir giriş seviyesi işlemci kullanılacak çok yüksek özellikler olmayacak. Ekran kısmında ise 6.43 inç değerinde bir ekran kullanılacak ve LCD panel tercihi üzerinde durulacak. Pil kapasitesi olarak ise 5000 mAh değerinde pil kapasitesinin kullanıldığını göreceğiz.

Bu özelliklere ek olarak RAM, kameraların yetenekleri ve daha fazlası için 6 Ekim tarihini bekleyeceğiz ki tanıtım 2 gün sonra. Tanıtımdan sonra Türkiye satışları için de bilgi verilecek. Telefon ülkemizde de satılacak.