Müjde! Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye’ye Geliyor

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye satış sayfasında gözüktü. İki telefonda satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri tanıtıldığı andan itibaren tek konuşulan ve merak edilen nokta, bu iki modelin ülkemize gelip gelmeyeceği olmuştu. Yeni akıllı telefonlar çok güçlü modellerdi ve Avrupa pazarına da giriş yapmıştı.

Özellikle arka kısımdaki dev kameralar bir hayli dikkatimizi çekmişti. Bu kameraların performansını test etmeyi merakla beklerken, telefonların Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağını bilmiyorduk.

Sevindirecek haber geldi ve iki telefonun da resmi olarak Türkiye pazarına gireceğiz ortaya çıktı. Peki, ne zaman?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Türkiye Resmi Alışveriş Adresi Mishoptr Sitesini Açtı

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye Yolunda

Biliyorsunuz yakın zamanda Xiaomi resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yapıldı ve firmanın resmi e-ticaret sayfası hizmete girdi. mishoptr adıyla kullanıma giren e-ticaret sitesi, çok beklenen ürünlerin satıldığı bir site oldu.

Mi 10T ve Mi 10T Pro müjdesinin geldiği site de burası oldu. Firma yaptığı bir düzenleme ile beraber iki akıllı telefon modeli için de ilanlarını açtı. Her iki akıllı telefon için de satış ilanı açıldı ve çok yakında Türkiye’de bu modellerin satılacağını resmi olarak duyuruldu.

Şu an için sadece iki modelin satış sayfası açılmış gibi gözüküyor. İki model için açılan satış sayfasına Lite serisi dahil edilmemiş. Muhtemelen Lite modelini biraz daha beklememiz gerekecek. Bunun dışında iki modelin ne zaman kesin olarak ülkemizde olacağı belli değil.

Telefon Özellikleri

Xiaomi Mi 10T Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Mi10T Pro Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Çok merak ettiğimiz fiyatlar da hala paylaşılmış değil. Sadece çok yakında ifadesi kullanılmış. Görünen şu ki 2020 yılı bitmeden iki telefonda ülkemizde satılacak. Ama Lite versiyon için ne olacak belli değil.

Lite versiyon fiyat olarak biraz daha uygun bir versiyon olacağı için düşünülebilir bir telefon olabilir. Xiaomi Türkiye bu konuda da adım atabilir. Ama ne zaman atacak ya da ilanı ne zaman açacak biz de bilmiyoruz ve bekliyoruz. Bilgi geldiğinde biz de paylaşım yapacağız.