MIUI 12 için Yeni Bir Karanlık Mod Geliyor

MIUI 12 karanlık modu özelleştirmeleri ortaya çıktı. MIUI 12 karanlık modu güncellemesi ile gelen yenilikler neler?

MIUI 12

Xiaomi güncellemelere doymadı gitti. Yeni arayüzün duyurulmasından bu yana en az 10-15 değişiklik yapıldı ve yeni özellikler arayüze eklendi. Güncelleme dağıtımı neredeyse tamamlanmaya yaklaşırken, bir yandan da güncelleme gelmeye devam ediyor. Son duyurusunu yaptığımız galeri özelliklerinden sonra şimdi de karanlık mod için önemli bir güncelleme duyuruldu.

Yeni güncelleme sonrasında MIUI 12 karanlık mod özelliği daha da geliştirilmiş bir şekilde sunulacak. Artık kullanıcılar karanlık modu kendi isteklerine göre çok farklı şekillerde özelleştirebilecekler.

Bu özelleştirme telefonunuzun temasının da çok daha iyi gözükmesini sağlayacak. Karanlık mod üzerinde yapabilecekleriniz ve değişikliklere daha yakından bakalım.

Bunu da Okuyun: iPhone 12 Mini’ye Cevap Redmi Cephesinden Geliyor

MIUI 12 Karanlık Mod için Gelecek Yeni Özellikler

Gelecek güncellemeden sonra karanlık modu açtığınız zaman, standart olarak karanlık temaya geçmeyeceksiniz. Tabii tercih meselesi ama standart karanlık tema yerine, tema üzerinde çok fazla özelleştirme yapılabiliyor.

Yapabileceğiniz özelleştirmeler ise şöyle olacak;

Özellikle parlaklık kontrolü konusunda karanlık moda özel düzenlemeler yapılacak olması, önemli bir artı sağlayacak. Güncellemeyi ne zaman alacağınız konusunda ise kesin bilgiler yok.

Henüz MIUI 12 temel güncellemesini bile almayan kullanıcılar var. Temel güncellemeleri almayan akıllı telefonlar bile varken, seriye gelecek olan güncellemenin ne kadar zaman alacağını bilemiyoruz.

Sonuç olarak MIUI güncellemesini alan her telefonda yeni karanlık mod özellikleri kullanılabilecek. Telefonların özellikleri ya da nesilleri bu güncellemeye herhangi bir engel oluşturmayacak.

Çin içerisinde yayınlanmaya başlanan güncellemenin Redmi serilerine de gelmesini beklediğimizi ekleyelim. Dileriz temel sürümün güncellemeleri kadar uzun sürmeden yeni sürüm güncellemesinin dağıtımı tamamlanır. Henüz yeni güncellemeyi almayan akıllı telefonlar için de bir gelişme yok.