Herkesin Alabileceği Fiyatta Redmi Earbuds 2c Tanıtıldı

Redmi Earbuds 2c modelinin tanıtımı geldi. Redmi Earbuds 2c nasıl bir kulaklık olacak ve fiyatı nasıl olacak?

Redmi Earbuds 2c

Kablosuz kulaklıklarını yenileyeceği söylenen Redmi, bu açıklamanın sadece 1 gün sonrasında yeni kulaklık modellerinin tanıtımını yaptı. İki yeni model geldi ve bu modellerden birisi de Redmi Earbuds 2c serisi oldu.

Tam kablosuz kulaklık modeli olduğu için önce bu seriyi sizlerle paylaşmak istedik. Hemen sonrasında ise SonicBass adı verilen diğer yeni kulaklık modelinin yazısını paylaşacağız. Önce en temel model olan Redmi Earbuds 2c serisi için detaylardan söz edelim ve en önemlisi de bu kulaklıkta nasıl bir fiyat seçeneği olacağına bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Parçalanma Testi Yayınlandı

Redmi Earbuds 2c Tasarımı

Kulaklık eski tip tasarımında çok farklı değil. Tasarım yine tam kulak içi kulaklıklarda kullanılan ve arka kısmı geniş dokunmatik yüzey olan bir tasarım yapısında. Bu şekilde Xiaomi’nin ve daha birçok markanın benzer ürünleri var. Yani tasarım öyle alışılmışın dışında değil.

Kutu tasarımı da farklı değil. Kutu tasarımı da yine aynı ve yine yassı olarak kullanılmış. Tasarımda daha farklı bir kulaklık istiyorsanız o zaman bu kulaklık size göre değil.

Redmi Earbuds 2c Özellikleri

iOS ve Android akıllı telefonlar için tam destek sunan kulaklık, dijital asistan desteğine sahip. Bu sayede komutlarınızı yerine getirebilen kulaklığın telefon görüşmesi özelliği de gayet başarılı. Zaten sesli komut desteği de oldukça başarılı.

Bluetooth 5.0 desteğinin sunulduğu kablosuz kulaklık modelinde 43 mAh değerinde bir batarya var ve bu batarya 4 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor.

4 saate kadar kesintisiz kullanım sunan kulaklığın kutusu sayesinde kullanım ömrü 12 saate kadar çıkabiliyor. Sıfırdan tam şarj için ise 1.5 saatlik bir sürenin gerektiği söylendi. Bu kulaklık için gerçek anlamda çok iyi bir değer. Ayrıca su sıçramalarına karşı etkili olacak olan IPX4 sertifikasını da unutmayalım.

İstediğiniz sesli asistan desteğini kullanabileceğiniz Redmi Earbuds 2c modelinin fiyatı ise 20 dolar olarak açıklandı. Fiyat ürüne göre gerçekten çok başarılı ve satışlar Amazon üzerinden başladı. Türkiye durumu belli değil. Türkiye fiyatları netlik kazandığı zaman güncelleme yapacağız. Beklenti 200 liranın altında bir fiyat olması.