Genpa Ortaklığı ile Xiaomi Yetkili Servis Merkezi Açıldı

Xiaomi yetkili servis merkezi açılışını yaptı. Genpa ortaklığı ile açılışı yapılan merkez hakkında son detaylar.

Xiaomi yetkili servis merkezi

Xiaomi, servis desteği konusunda Türkiye’de bazı yatırımlar içerisinde olduğunu söylemişti ama bu konuda somut adımın ne zaman atılacağı bir türlü açıklanmamıştı. Özellikler yetkili servis merkezleri konusunda önemli adımlar atması beklenen marka, sonunda bu konuda başlangıcı yapmış oldu ve ilk münhasır yetkili servis merkezinin açılışı yapıldı.

Xiaomi yetkili servis merkezi konsepti üzerinden açılışı yapılan yeni merkezde Genpa ve Xiaomi arasında da yeni bir anlaşma yapılmış oldu. Kadiköy Hasanpaşa’da açılan merkezin açılışına da iki firmanın yetkilileri katıldı. Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu ve Genpa İcra Kurulu Başkanı Gökhan Erdem’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışta yeni yetkili servis merkezinin sunacağı hizmetlerden de bahsedildi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Parçalanma Testi Yayınlandı

Xiaomi Yetkili Servis Merkezi Türkiye’de İlk Olacak

Kadıköy’de açılan merkezde Xiaomi Türkiye garantisi bulunan tüm ürünler için yetkili servis hizmeti verilecek. Resmi garantisi bulunan ürünler ve bunun dışında Genpa teknik servis kapsamında tüm Xiaomi aksesuarı ürünleri için destek alınabilecek.

Sadece servis desteği konusunda da hizmet verilmeyecek. Servis desteğinin yanında aynı merkezde ürün satışı da yapılacak ve satış yapılacak ürünler için deneyim merkezi de olacak. Bu deneyim alanında da en son çıkan Xiaomi ürünlerini deneyimlemek mümkün olacak.

Bir yandan en son çıkan ürünleri deneyimleyebileceğiniz gibi bir yandan da yetkili olarak servis desteği almış olacağız. Yeni ürünlerle donatılan yeni servis merkezinin çalışma saatleri konusunda da bilgiler verildi. Dilerseniz çalışma saatlerine de bakalım.

Xiaomi Servis Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma arası: 09:30 – 19:00

Cumartesi: 10:30 – 19:00

şeklinde olacak. Servisin bulunduğu bölge ise dediğimiz gibi Kadıköy olarak belirenmiş durumda. Kadıköy Hasanpaşa mevkiinde. Tam adresi aşağı ekliyoruz.

Adres: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Baycan Han No:39-41/b, 34722 Kadıköy İstanbul Telefon: 0212 359 0559.