Ekim Ayı İtibariyle Global MIUI 12 Güncellemesi Almış Olan Telefonlar

MIUI 12 güncellemelerini almış olan cihazları hangileri? Ekim ayında hangi cihazlar güncellemeye kavuştu?

MIUI 12

Ekim ayı MIUI 12 güncellemeleri için son aşamalardan biri olacak. Ekim ayı içerisinde son modellerin de güncelleme alması bekleniyor. Buna global olarak güncellemeyi bir türlü almayan Mi 8 modeli de dahil edilebilir.

12 arayüzünün güncellemeleri tamamlanacak ki MIUI 12.1 güncellemesi yayınlandı. Zaten 12.1 güncellemesi de yayınlanmaya başladı. Mi 10 Pro modeline güncelleme sunuldu. Anlayacağınız yakın zamanda güncellemenin tamamlanmış olması gerekiyor. Bir yandan da şu var ki güncelleme alan telefon sayısı bir hayli fazla.

Güncellemeler yayınlandıkça yayınlanıyor ve biz de ardı ardına paylaşımlar yapıyoruz. Genelde güncelleme alacak olan modeller hakkında paylaşımlar yapıyoruz ama bu kez Ekim ayına kadar global olarak MIUI 12 güncellemesini almış cihazlardan söz edeceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Sürümüne Yeniden Adlandır Özelliği Geldi

Ekim Ayına Kadar MIUI 12 Güncellemesine Kavuşan Modeller

Bu telefonlar arasında amiral gemisi olan modeller de var giriş seviyesi olan akıllı telefonlar da var hatta orta segment olan akıllı telefonlar da var. Anlayacağını her türden akıllı telefon modeli var. Bu telefonlar arasında yer alan seriler;

Global olarak güncelleme alan cihazlar bu şekilde. Hala güncelleme almasını beklediğimiz ve hala güncellemelerinin tamamlanmasını beklediğimiz akıllı telefonlar da var. Haliyle bir süre daha güncellemenin haberlerini yapmaya devam edeceğiz.