Bazı Redmi Modelleri için MIUI 12 Güncelleme Tarihi Sızdı

Bazı Redmi modelleri için MIUI 12 güncellemesinin tamamlanacağı tarihler açıklandı. İşte o tarihler.

MIUI 12

MIUI 12 güncellemeleri için tarihler gelmeye devam ediyor. Aslında güncelleme son aşamada. Güncellemeye ulaşan cihaz sayısı, ulaşmayan cihaz sayısına oranla çok daha fazla. Fakat yine de çok satan bazı kilit modellerde hala güncellemelerin gelmediği görülüyor.

Haliyle bu modeller için güncelleme tarihleri ortaya çıkmaya devam ediyor. En son bir telegram grubunda güncelleme alacak olan bazı Redmi modellerinin güncelleme tamamlama tarihleri duyuruldu.

Bunu da Okuyun: Redmi S2 Global MIUI 12 Güncellemesine Kavuştu

Hangi Redmi Modelleri MIUI 12 Güncellemesini Ne Zaman Alacak?

Bir geliştiriciden elde edildiği söylenen bilgilere göre en çok satan Redmi modellerinin güncellemelerinin ne zaman tamamlanacağı gösteren tarihler ortaya çıktı. Bu tarihlere bakıldığı zaman, Ekim ayında birçok telefonun arayüz güncellemesini tamamlayacağını anlıyoruz.

Güncellemeyi alacak modeller ve güncellemenin tamamlanma tarihi ise şöyle sıralanıyor;

Tabii ki bu bilgiler sızıntıdan ibaret. Resmi tarih açıklaması değil. Ayrıca şunu da söylemek gerekiyor ki bu liste içerisinde bazı modeller zaten güncellemeyi aldı. Fakat güncelleme tüm cihazlara ulaşmadı.

İşte verilen tarihler de güncellemelerin tamamlanacağı tarih. Buradan Redmi modelleri için MIUI 12 güncellemesinin Ekim ayı içerisinde tamamlanacağı yorumunu yapabiliriz.

Zaten yıl sonuna kadar güncelleme alacak olan tüm modeller için güncellemenin tamamlanması gerekiyor. Yani başta söylediğimiz gibi son dönemeçteyiz. Ekim ayında bu cihazlar için de güncellemelerin tamamlanması sürpriz bir şey değil.

Bundan sonraki partide güncelleme alacak olan diğer cihazlar için de sızıntılar geldiği zaman paylaşmaya devam edeceğiz. Bazı Xiaomi modelleri (Mi 8 gibi) güncelleme almayı bekliyor.