Xiaomi Watch Color Türkiye’de Fiyatı Nasıl?

Xiaomi Watch Color akıllı saat modeli için Türkiye satışları başladı. Akıllı saatin Türkiye fiyatı nasıl?

Xiaomi Watch Color

Xiaomi’nin daha çok akıllı bileklik modelleri ülkemizde satışa çıkıyor. Akıllı saatleri için çok seçenek yok. Ama aslında var. Kafanız hiç karışmasın durumu açıklayayım. Çok fazla akıllı saat modeli olsa da bu akıllı saatler ülkemizde satılmıyor. Bu akıllı saatler genelde Çin’de satılıyor. İşte özellikleri ile dikkat çeken Xiaomi Watch Color bunlardan bir tanesi.

Başarılı akıllı saat, farklı bir isimli Çin’de satışa çıkmış ve arkasından da Xiaomi Watch Color adıyla Avrupa’ya açılmıştı. Şimdi akıllı saat için Türkiye hamlesi geldi. Yapılan açıklamayla beraber yeni akıllı saatin Türkiye satışlarının başladığı duyuruldu.

Bunu da Okuyun: MIUI için Yeni Animasyon Geliyor

Xiaomi Watch Color Türkiye Fiyatları Nasıl?

Önce şuna bir açıklama getirelim. Saat Türkiye’den de alınabiliyor ama resmi olarak Xiaomi üzerinden değil. Saat Türkiye’de yer alan e-ticaret sitelerinden alınabiliyor ve yurt dışı üzerinden getirtilerek alınabiliyor. Yani yurt dışı satış üzerinden alınıyor. 15 gün içerisinde teslim ediliyor.

Birkaç farklı e-ticaret sitesinden alınabilen akıllı saat, özellikler konusunda zaten iddialı bir model. Saatin özelliklerine geçeceğim ama önce fiyatı belirteyim. İki farklı renk seçeneğiyle beraber Xiaomi Watch Color Türkiye fiyatı 1.447 TL.

Fiyat çok yüksek bir seviyede değil. Huawei gibi markaların saatleri de bu seviyede. Özelliklere gelince söz konusu akıllı saat, bir akıllı saatten beklediğimizi vermekte.

Saatin 46.2 mm gibi oldukça geniş bir kasası var. AMOLED ekranın kullanıldığı modelde 454 X 454 piksel çözünürlük değeri var. 1.39 inç ekran tamamen yuvarlak ve kasa biraz kalın. NFC desteği, detaylı kalp sensörü gibi her sensörü bulunduran modelin, uyku takibi gibi artıları da var.

Toplamda 14 güne kadar dayanan pil ömrünün bulunduğu serinin en büyük avantajı ise MIUI arayüzü ile geliyor olması. MIUI üzerinden geliştirilen kendi arayüzüne sahip olan saatin uygulama desteği de var. Hele ki Xiaomi akıllı telefonlarla kullanıldığı zaman oldukça başarılı sonuçlar elde ediyorsunuz.