Xiaomi Telefonlara Game Tuner Geliyor

Xiaomi akıllı telefonlarda Game Tuner sistemi kullanılmaya başlayacak. Hangi akıllı telefonlar için Game Tuner gelecek?

Game Tuner

Xiaomi Mi 10 Ultra akıllı telefonlarının tanıtılması, birkaç özel modun ortaya çıkmasına neden oldu. Bunlardan biri olan yenilenmiş Game Tuner modu, oyun düşkünleri için hat safhada güzel bir mod.

Yeni modun amacı, oyunlar için grafik ayarlarını en iyi şekilde yapmayı sağlamak ve oyun görüntü kalitesinin artırılmasının yanında oyun performansının da artırmak. İlk olarak Mi 10 Ultra akıllı telefonunda gözüken mod ile grafikleri yapılandırabilir ve kenar yumuşatmalarını bile ayarlayabilirsiniz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi MIJIA LCD Blackboard Dijital Yazı Tahtası Duyuruldu

Xiaomi Game Tuner ile Yapabilecekleriniz

Kısaca söyledik ama Qualcomm ile birlikte geliştirilen bu mod ile yapabileceklerinizden detaylı söz etmek lazım.

Game Tuner modu oyunlar için bu özelliklerin bulunduğu çok detaylı ayarlar sunuyor. Oyun deneyimini en iyi seviyeye getiren mod ya da uygulama için asıl haberimiz ise farklı. Bu kadar oynamalar yapabildiğiniz uygulamayı artık diğer Xiaomi telefonlarda da görebileceksiniz.

İlk etapta sadece Mi 10 Ultra için yayın yapılmış ve bu telefonda kullanım açılmıştı. Şimdi ise Snapdragon 865 işlemcilerinin olduğu tüm Xiaomi telefonlarda özelliğin kullanılabileceği açıklandı. Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, POCO F2 Pro ve yeni gelecek olan Mi 10T Pro akıllı telefonlarda bu modu göreceğiz.

Bundan sonra gelecek olan Snapdragon 865 işlemcili akıllı telefonlarda da Game Tuner özelliği olacak. Xiaomi artık bu özelliği standart bir hale getirmeye başlayacak. Daha düşük işlemcilerin olduğu cihazlar için ise şimdilik ses yok. Qualcomm ile geliştirilen bir teknoloji olduğu için diğer Snapdragon işlemcilere de gelebilir.