Xiaomi Redmi Earbuds S Kulaklık A101 Marketlere Geliyor

Xiaomi Redmi Earbuds S kablosuz kulaklık modelleri A101'e geliyor. A101 marketlerde kulaklık fiyatı nasıl?

Xiaomi Redmi Earbuds S,

A101 market zinciri Xiaomi ürünlerini bir başka sevdi. Sürekli kampanyalar oluyor ve market zincirinde Xiaomi ürünleri satılıyor. Kimi zaman akıllı telefonlar, kimi zaman kablosuz kulaklıklar, kimi zaman akıllı ev ürünleri satılıyor. Piyasanın, 20-30-50 hatta bazen 200 TL altında fiyatlarla satışa sunulan ürünlere şimdi Xiaomi Redmi Earbuds S eklendi.

Bu hafta çok satan kablosuz kulaklık modelinin A101 marketlerde satılacağı duyuruldu. Satışlar 3 Eylül yani yarın başlamış olacak. Kulaklıkların fiyatlarından ve özelliklerinden konuşalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro Bluetooth Sertifikasını Aldı

Xiaomi Redmi Earbuds S Özellikleri ve A101 Satış Fiyatı

Piyasada 160 TL ile 200 TL arasında bulabileceğiniz kulaklık modelinin satış fiyatı A101 marketlerde 139 TL olacak. Fiyattan başlamak istedim çünkü öyle bir uçurum fiyat farkı yok. Eskiden indirimler A101 için daha fazla oluyor du ama şu an yapılan indirim çok fazla olmayacak gibi duruyor.

Kablosuz kulaklık modelinin özelliklerinde ise güzel detaylar üzerinde durulabilir. Bir kere kablosuz kulaklık oyun modu adı verilen bir moda sahip. Bu mod gecikme süresi üzerinde etkili oluyor. Tabii ki açtığınız zaman, oyun modu nedeniyle kulaklıkların şarj süresi düşüyor ama gecikme de bir şekilde en aza indirilmiş oluyor.

Xiaomi Redmi Earbuds S kulaklıklarda gecikme sürelerinin normal kullanımlarda da düşük olması adına Bluetooth 5.0 bağlantısına yer veriliyor. Gecikme sürelerine çok takılmıyor olsanız bile ses kalitesi ve bağlantı kalitesi açısından Bluetooth 5.0 kullanılması bir avantaj sağlıyor.

IPX4 sertifikası sayesinde suya minimum seviyede de olsa dayanıklılık gösteren Xiaomi Redmi Earbuds S, şarj süresi açısından biraz sıkıntılı gelebilir. Toplamda 12 saatlik bir pil ömrü sunuluyor ama buna kutunun da dahil edileceğini unutmamak gerekiyor.

Eğer kutuda yoksa şarj süreci maksimum olarak 4 saat. Süre oyun modunun açılması ve sürekli yüksek seste müzik dinlenilmesi gibi nedenlere bağlı olarak değişebiliyor. Özelliklerini sevdiyseniz ve A101’in az da olsa indiriminden yararlanmak istiyorsanız kaçırmayın derim. Ama stoklar muhtemelen az olur. Bunun için 3 Eylül’de yani yarın erken davranmanız gerekiyor.