Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye Fiyatı Yine Yeniden Düştü

Xiaomi POCO F2 Pro sevindirmeye devam ediyor. Telefonun yeni fiyatları nasıl?

Xiaomi POCO F2 Pro

POCO X3 akıllı telefon modelinin tanıtılması sonrasında mevcut modellerde bir indirim furyası başladı. Her ne kadar POCO X3 akıllı telefon modeli amiral gemisi bir akıllı telefon olmasa ve bu telefonun sınıfı gereği çok üst seviye bir işlemci barındırmıyor olsa da yeni telefonun gelmesi fiyatların değişmesine neden oldu.

Bu modelin duyurulmasından sonra fiyatı düşen akıllı telefonların başında ise Xiaomi POCO F2 Pro modeli geliyor. Gerçek bir amiral gemisi akıllı telefonu olan yeni seri, Türkiye’de resmi satışı olan POCO modellerinden ve fiyatı düştükçe düşüyor.

İlk olarak telefonun 1000 TL civarı bir indirim aldığının haberini vermiştik. POCO X3 modeli tanıtıldıktan sonra bir indirim daha geldi.

Bunu da Okuyun: Poco X3 Tanıtıldı – Özellikler Neler?

Xiaomi POCO F2 Pro Yeni Fiyatı Nasıl?

Bu sefer telefonun indirimi daha fazla. Zaten indirimde olan modele 1300 TL civarında bir indirim daha yapıldı. 8 bin TL civarlarında bir satış fiyatına sahip olan akıllı telefonun yeni fiyatı böylece 5.687 TL civarlarına düştü.

Ardı ardına gelen indirim haberleri sonrasında Xiaomi POCO F2 Pro akıllı telefonlarının satış rakamlarının da iyice artması olası. Bir yandan POCO X3’ü bekliyoruz ama bu seviyede amiral gemisi bir telefonun fiyatının düşmesi, beklentileri de değiştirebilir.

Öyle ki akıllı telefonun içerisinde yer alan işlemci Snadpragon 865 serisi. Bunun yanında 6 GB RAM miktarına yer veriliyor ve 128 GB depolama alanı seçilebiliyor. Seçilebiliyor diyoruz çünkü 8 GB RAM, 256 GB depolama alanının olduğu da bir versiyon var.

HDR 10+ destekli AMOLED ekran gibi iddialı ekranı da bulunan telefonun fiyatı daha da düşer mi sorusunun cevabı ise net değil. Bir ihtimal fiyatların 5 bin TL rakamlarına kadar gerilemesi de mümkün olacağı iddia ediliyor. Çünkü POCO X3 modelinin pazara girmesiyle beraber fiyatların bir kez daha düşmesi söz konusu olabilir.