Xiaomi Mi Watch Revolve Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi Watch Revolve modelinin tanıtımı yapıldı. Uygun fiyatlı satılan yeni akıllı saatin özellikleri ve satış fiyatları.

Xiaomi Mi Watch Revolve

Xiaomi, yarınki akıllı telefon tanıtımından hemen önce yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Markanın yeni ürünleri içerisinde en dikkat çekini ise Xiaomi Mi Watch Revolve oldu.

Başarılı bir akıllı saat olan Mi Watch Color modelinin devamı niteliğinde olan akıllı saat, yine özellikleri ve şık tasarımı ile göz doldurmayı da başardı. Yeni akıllı saatin Avrupa’da da satılacağı duyurulurken satın fiyatı konusunda da bilgiler paylaşıldı. Hemen bu bilgileri değerlendirelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 SE Sonunda MIUI 12’yi Aldı

Xiaomi Mi Watch Revolve Tasarımı

Yeni akıllı saat tasarımında da benimsenen ana tasarım değiştirilmemiş. Mi Watch akıllı saatlerinde olduğu gibi tam dairesel tasarım var. Daire tasarımı kullanan modelin yan kısımlarında da butonlar var ve bu butonlar yine Color saatiyle aynı konumda.

Paslanmaz çelik bir gövde malzemesinin kullanıldığı akıllı saatin iki farklı renk seçeneği var. Bu iki renk seçeneği kasanın renkleri. Biri Chrome Sılver adı verilen bir krom renkli kasa, bir diğeri ise Midnight black denen siyah kasa.

Bu iki kasa boyutunun dışında 5 farklı kayış rengi seçeneği var. Saati satın alırken bu 5 farklı renk içerisinden seçim yapabiliyorsunuz. Ayrıca kasa boyutunun 46 mm olduğunu da unutmadan eklemiş olalım.

Xiaomi Mi Watch Revolve Tüm Özellikler

Yeni akıllı saat, 1.39 inç ekrana boyutuna ve AMOLED ekrana sahip. Yansıma önleyen AMOLED ekran Gorilla Glass 3 camlarıyla korunuyor. 450 nit parlaklık değerinde olan ekran, saati güneş ışığı altında da rahatlıkla görmenizi sağlıyor.

Ekranın en önemli özelliklerinden biri Always on Display desteği de saati biraz daha başarılı kılıyor.

Ekran dışında bu modelde teknik konuda yok yok. 10 spor takibini anlık olarak yapabilme, 100’ün üzerinde saat yüzünü kullanma, GPS desteği, kalp ölçümü, uyku takibi, stres ölçümü gibi artıları olan Xiaomi Mi Watch Revolve, 14 güne kadar da batarya süresi sunuyor.

Bu özelliklerle ülkemizde de alınabilecek saat 6 Ekim’de satışa çıkacak ve 150 dolar fiyatı olacak. Yaklaşık 1200 TL + vergiler gibi bir rakamı olacak. Türkiye satış tarihi ise ne zaman olacak belli değil.