Xiaomi Mi Note 10 Lite Global Olarak MIUI 12 Güncellemesini Aldı

Xiaomi Mi Note 10 Lite global olarak MIUI 12 güncellemesini almaya başladı. Dağıtıma geçildi.

Xiaomi Mi Note 10 Lite MIUI 12

MIUI 12 Çin dağıtımlarının yapılmasından sonra bu sürümün yavaş yavaş genel versiyonları yayınlanmaya başladı. Global sürüm bizim için de önemli çünkü global olarak yayınlanan her güncelleme ülkemizde de cihazlara geliyor demek. Bu konuda sevindirici bir haberimiz var. Ülkemizde de satışları yapılan Xiaomi Mi Note 10 Lite akıllı telefonları için MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

Bahsettiğimiz gibi bu güncelleme Çin sürümü değil, global sürüm oldu. Yani Türkiye’de satılan telefonlarda dahil olmak üzere tüm dünyadaki Xiaomi Mi Note 10 Lite akıllı telefonları için yeni güncelleme geldi.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Yeni Özelliği Görüntülerdeki Metinleri Tanıyacak

Xiaomi Mi Note 10 Lite için MIUI 12 Dönemi

Mi Note 10 modellerinin güncelleme konusunda hızlanacağını da kanıtlamış olan yeni güncellemenin sürüm numarası MIUI V12.0.2.0QFNMIXM oldu. Bu sürüm numarası da yine br hayli önemli.

Çünkü sürüm numarasında da güncellemenin global sürüm güncellemesi olduğunu anlamaktayız. Xiaomi Mi Note 10 Lite güncellemesinin boyutu kısmında da çok yüksek bir aralık olmamasına karşın 641 MB gibi bir indirme yapmak gerekecek. Diğer telefonlarda boyut daha yüksek tutuluyordu ama Note 10 Lite için bu gerekli olmadı demek ki.

OTA yoluyla tüm kullanıcılar verilecek yeni sistem güncellemesinin ülkemizde de dağıtımı birkaç güne kadar başlayacak. Birkaç gün içerisinde tüm güncelleme başlayacak ama her zaman olduğu gibi güncellemeyi her cihaz anında almış olmayacak.

Dağıtım global olarak 4 haftaya kadar uzayabiliyor. Xiaomi Mi Note 10 Lite güncellemesinin tamamlanmasının hemen ardından ya da güncelleme daha dağıtılırken Mi Note 10 global sürüm dağıtımları da büyük ölçü de tamamlanacak. Eğer sizin de Mi Note 10 Lite akıllı telefonunuz varsa yarından itibaren güncellemeleri takip etmenizi öneriyoruz.