Xiaomi Mi Athleisure Ayakkabıları Tanıtıldı

Xiaomi Mi Athleisure ayakkabı modelleri tanıtıldı. Yeni ayakkabıların özellikleri neler?

Xiaomi Mi Athleisure

Xiaomi’nin girmediği bir sektör yok. Otomobil, ev eşyaları, aksesuarlar, akıllı telefonlar, sağlık ürünleri, kamera, görüntüleme sistemleri, hatta akıllı tuvalet. Markanın girmediği sektör yok haliyle yeni bir ürün geldiğinde şaşırmıyoruz. Bizi şaşırtmayan ürünlerden birisi de Xiaomi Mi Athleisure oldu.

Bir spor ayakkabı olan Xiaomi Mi Athleisure, özel bir ürün olarak tanıtıldı ama amaç ne hala anlayamadığımızı da söylemek isterim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Watch Revolve Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi Athleisure Nasıl Özelliklerle Geliyor?

Yeni ayakkabının üst kısımda özel bir kumaş yapısının kullanıldığını açıklayan Xiaomi, bu yapının hava dolaşımını sağlamak adına geliştirildiğini açıkladı. Ayak sağlığı için atılan ilk adım bu ama tek adım bu değil.

Bunun yanında ayakkabının topuk kısmında bal peteği formuna sahip olan özel bir malzemenin kullanıldığı açıklandı. Bu malzemeye ve alt tabana hafızalı köpük adı verildi. Kişisel kullanıma göre bu akıllı köpük malzemenin en iyi formu alacağı söylendi. Xiaomi bu konuda da bir hayli iddialı.

Ayrıca Xiaomi Mi Athleisure modelinde kullanılan tabanın, ıslak zeminlerde bile zemin tutuşunu arttırmaya yönelik bir çalışma yapıldığı bilgisi de var.

İç mekan, koşu, gezi, antrenmanlar için kullanılabileceği açıklanan ayakkabı farklı renk kombinasyonlarıyla seçilebiliyor. Siyah, Mavi ve yeşil renk seçenekleri üzerinden farklı kombinasyonlarla ayakkabıyı satın alabiliyorsunuz.

Herhangi bir akıllı teknoloji kullanılmadığını gördüğümüz ayakkabıların en dikkat çeken kısmı ise fiyatı olacak. Sadece 17 Euro gibi bir satış fiyatı var ve bu satış fiyatında Xiaomi Mi Athleisure ayakkabılar Amazon üzerinden alınabiliyor. Kalite olarak yüksek kaliteli olduğu söyleniyor ama herhangi bir akıllı teknolojinin olmadığı ayakkabının Xiaomi’den nasıl çıktığı merak konusu.

Resmi site üzerinden de satılan serilerin ülkemize gelmesi beklenmiyor. Markanın planı daha çok Çin ve Hindistan içerisinde satış gerçekleştirmek. Ayrıca Avrupa pazarı için de yine yurtdışı kaynaklı e ticaret sitelerinden satış yapılabiliyor. Ama resmi satış olmayacak gibi. Satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version