Xiaomi Mi Air 2 Pro Özellikleri için Yeni İddialar Geldi

Xiaomi Mi Air 2 Pro görseli paylaşıldı. Tasarım için yeni bir umut doğmuş oldu. Xiaomi Mi Air 2 Pro tasarımı nasıl olacak?

Xiaomi Mi Air 2 Pro

Xiaomi Mi Air 2 Pro kulaklığı hakkında bilgiler yoğunlaşmaya başladı. Üst segment ürün kategorisi içerisinde yer alacağı söylenen kulaklık için en son bir sertifika sızmıştı. Sertifikanın sızmasının hemen ardından, bu modelde gürültü engelleme sisteminin olduğunu görmüştük.

Gürültü engelleme sistemi, sıradan bir gürültü engelleme sistemi de olmayacaktı. Bu sistem aktif gürültü önleme özelliği olarak sunulacaktı. Yani yine üst seviye bir teknolojiye yer verilecekti. Bu özelliğin sertifikalarda gözükmesinin ardından bu sefer kulaklık hakkında daha fazla bilgi veren bir tasarım görseli sızdı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Akıllı Çatal Bıçak Temizleyiciyi Satışa Sundu

Xiaomi Mi Air 2 Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Görsellerden anladığımız kadarıyla kulaklıkların tasarımında değişikliğe gidilecek. Düz olan ağız kısmının yerine yuvarlak bir ağız kısmı kullanılacak. Tam kulak içi kulaklıklardan biri olarak kullanılacak Xiaomi Mi Air 2 Pro, sap kısmında yine uzun olması nedeniyle bir fark sunmayacak. Bu kısım aynı kalacak.

Kulaklıkların tasarımının değişmesi gibi kutu tasarımında da bir değişiklik olacağı anlaşılmakta. Kutu tasarımında şekil açısından daha farklı bir yapı var ama daha önemlisi boyutun artmış olması. Boyut biraz daha yüksek olacak gibi gözüküyor.

Xiaomi Mi Air 2 Pro kulaklık modellerinin görsellerinin dışında sızan bir bilgi daha var ki o da kulaklıkların MIUI sürümleri ile uyumu. Kendi uygulamasına sahip olan kulaklık MIUI arayüzleriyle tam uyum içerisinde çalışacak ve ekstra kontrol sistemleri olacak.

Arayüz sayesinde kulaklığı kontrol etmek hem kolay olacak hem de MIUI sürümlerine ek olarak sağlanacak bir iki özellik daha olması bekleniyor. Xiaomi Mi Air 2 Pro için bu farkların neler olacağını ve özellikleri yakın zamanda göreceğiz çünkü tanıtımın Eylül bitmeden geleceği söyleniyor.