Xiaomi Mi 8 Lite için MIUI 12 Global Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 8 Lite için global MIUI 12 güncellemesi yayınlandı. Yeni güncellemeyi yüklemeyi ihmal etmeyin.

Xiaomi Mi 8 Lite

MIUI 12 güncelleme haberlerine alıştıysanız, şimdiden söyleyelim daha bu tip haberleri çok sık göreceksiniz. Çünkü daha güncellemeleri tamamlanmayan telefonlar var. Güncellemeleri tamamlanmayan akıllı telefon serilerinden birisi de Xiaomi Mi 8 serisi. Bu seriye dahil olan Xiaomi Mi 8 Lite modeli için de iyi bir haberimiz var.

Söz konusu akıllı telefon beklenen MIUI 12 güncellemesini aldı. Takip edenler bilecektir ki bu model güncellemeyi daha önce almıştı. Fakat gelen güncelleme sınırlı bir güncelleme olmuştu. Sadece Çin içerisinde güncelleme kullanıma açılmıştı. Çok uzun bir süredir global güncelleme yayınlanmıyor.

İşte şimdi global güncellemede yayınlanmış oldu. Tüm bölgeler için Xiaomi Mi 8 Lite güncellemesi artık kullanımda.

Bunu da Okuyun: Poco F2 Pro için Dahili Çağrı Kaydetme Özelliği Geliyor

Xiaomi Mi 8 Lite Güncellemesi Sürüm Numarası ve Detayları

Global olarak yayınlanan güncellemenin sürüm numarası da değiştirildi. MIUI V12.0.3.0 sürüm numarası ile yayınlanan yeni güncelleme ile herkes yeni arayüze taşınacak.

Telefonunuzda yüklü olan yazılım sürüm numarası bu şekilde ise güncellemeyi almışsınız demektir. Yine siz sormadan biz ekleyelim ki güncelleme anlık olarak yayında ama hemen göremeyebilirsiniz. Güncelleme dağıtılırken telefonların seri numaralarına göre dağıtım yapılıyor ve tüm cihazlarda yeni güncellemenin kullanıma girmesi zaman alabiliyor.

Xiaomi Mi 8 Lite için yayınlanan sürümün işaret ettiği bir başka bilgi var. Mi 8 akıllı telefonları da henüz global güncellemeyi almadı. Lite modelinin güncelleme alması, Mi 8 akıllı telefonlarının da güncellemeye yaklaştığı anlamına geliyor.

Yine de Mi 8 modelinin ne zaman güncelleme alacağını söylemek çok zor olacak. Çünkü hala net zaman belli olmadı. Ama bu bile umutlandırıcı bir gelişme.