Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modellerinin özellikleri belli oldu. Ama bu sefer tüm özellikleri belli oldu. İşte o özellikler.

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro

Xiaomi akıllı telefonlarında Mi modelleri için bu seneyi bitirecek akıllı telefonlar olarak gösterilen Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro telefonlarının en son render görüntüleri yayınlandı. Görüntüleri sizlerle paylaştığımız zaman, bir bilgi vermiştik. Bu kadar detaylı sızıntı gelmiş ve telefon görüntülenmişse, iki model için de çıkış tarihi yakın demektir.

Öyle oldu ve bu sefer Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modellerinin Amazon satış sayfası olduğu iddia edilen bir sayfa sızdırıldı. Amazon sayfasının sızdırılması, iki telefonda da yer alacak tüm özellikleri ortaya çıkarmış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro ve Mi 10T Fiyatları Sızdı – Yüksek mi?

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Özellikleri

İki telefonun da birçok özelliği aynı gibi gözüküyor. Başta iki telefonun ekran boyutları. İki telefonda da 6.67 inç ekran kullanılacak ve 2340 X 1080 piksel çözünürlük getirilecek. 144 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak ekranın üzerine gömülü kamera kullanılacak.

İki telefonun içerisinde de Snapdragon 865 işlemci olacak. Xiaomi Mi 10T modelinde bu işlemcinin yanında 6 GB RAM olacak. Eğer Pro modelini tercih edecek olursanız o zaman da 8 GB RAM kullanılacak.

Hem 6 GB RAM hem de 8 GB RAM için yüksek performans değerlerinin sunulması söz konusu. Çünkü Snapdragon 865 işlemci için iki RAM seçeneği de iyi. Telefonların kameraları kısmında da bir ayrışma olacak.

Xiaomi Mi 10T akıllı telefonlarında 64 MP ana arka kamera olacak. Bunu biliyoruz ama diğer kameralarını bilmiyoruz. Xiaomi Mi 10T Pro modelinde ise 108 MP değerinde ana kamera olacak. Bu kameraya 20 MP geniş açı kamerası ve 12 MP telefofoto kamerası yardım edecek. Önde de 20 MP kamera kullanacak olan Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro, MIUI 12 arayüzüyle satışa çıkacak.

Sonradan iki telefon için de Android 11 güncellemesi yayınlanacak. Bu kadar özellik belli olmasına karşın hala çıkış tarihini veremiyoruz.