Xiaomi Mi 10T Pro’nun Son Görseli Geldi – Tasarım Belli Oldu

Xiaomi Mi 10T Pro modelinde bir de yakından bakın. İşte telefonun en net görseli ve yeni bilgileri.

Xiaomi Mi 10T Pro

Android 11 işletim sisteminin duyurulması, MIUI 12 sürümünün buna uyarlanması derken Xiaomi, şu an yeni akıllı telefonları üzerine odaklanmış durumda. Yıl bitmeden Mi 10 modelleri için yeni bir bomba daha gelecek. Bu bomba daha önce defalarca sızmış olan Xiaomi Mi 10T Pro modeli olacak.

Özellikleri ve fiyatı konusunda birkaç iddia sızmış ama detay verilmemiş olan akıllı telefonlar için detayın ortaya çıkmasını sağlayan bir görsel geldi. Bu zaman kadar gelen sızıntıları bir kenara atın. Bu kez gelen görsel telefonun adeta perdesini kaldırmış durumda. Öyle ki tüm tasarım ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: POCO M2 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi 10T Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Görselde kesinlikle dikkat çeken kısım kamera. Xiaomi farklı kamera tasarımlarına sıkça yer vermeye başladı. Yan yana sıralı kamera tasarımı neredeyse unutuldu. Bir modelde dairesel bir modelde üst üste sıralı ve alt kısımda geniş kamera kullanımı ve bir başka modelde açılır kapanır sistemler.

Xiaomi Mi 10T Pro tüm bunlardan farklı bir kamera ile geliyor. En üstte yer alan kamera bir hayli geniş bir kamera. Rahatlıkla bir boncuk boyutuna sahip olan kameranın, altında 3 kamera daha yer alacak. Dizayn bu şekilde yapılmış.

Ön kısımda Xiaomi Mi 10T Pro tasarımı çok değişmemiş. Ekranda gömülü kamera kullanımı aynen devam ediyor. Redmi modellerinde olduğu gibi bir tasarım var. Zaten artık ekran konusunda Mi 10 serisi için bir değişiklik beklemiyoruz.

Ekrandaki değişim Mi 11 akıllı telefonlarına kalmış durumda. Ekranın altında kamera kullanılması ve benzeri değişiklikler Mi 11 serisine kaldı.

Toplamda 4 kamerası ile boy gösterecek Xiaomi Mi 10T Pro modelinin teknik kısımda da iddialı olacağına garanti edebiliriz. Snapdragon 865 işlemcisi, 144 Hz yenileme hızının olduğu OLED ekranlar, Quick Charge 4+ hızlı şarj desteği, 5G desteği ve 108 MP geniş açılı dev bir kamera beklenmekte.

İddialı model için fiyat ve çıkış tarihi hakkında da yakın zamanda açıklamalar yapılır. Xiaomi Mi 10T Pro yıl bitmeden gelecek orası kesin ama tarih net değil.