Xiaomi Mi 10T Pro ve Mi 10T Fiyatları Sızdı – Yüksek mi?

Xiaomi Mi 10T Pro modelinin ve diğer bir telefon olan Mi 10T modelinin fiyatları ortaya çıktı. Fiyatlar bir hayli uygun.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro, 2020 yılının Xiaomi açısından son amiral gemisi niteliği taşıyan akıllı telefonlar olacak. 2020 yılı diyoruz çünkü tarih açıklanmamasına rağmen telefonların yıl bitmeden geleceğine neredeyse eminiz. Telefonların taslak çizimleri, hazır olan render görüntüleri sızdı bile.

Üzerine bir de bu modellerin fiyatları sızdı. Fiyatlar bile belirlenmişse bu telefonlar için son yakın. Bana göre bir telefon daha tanıtıldığı zaman ikinci ele düşüyor. Bunun için son yaklaştı diyorum. 🙂 Konumuzu dağıtmadan Xiaomi Mi 10T Pro modeli için sızan fiyatlara bakalım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro’nun Son Görseli Geldi – Tasarım Belli Oldu

Xiaomi Mi 10T Pro Fiyatı ve Özellikleri

Baktığımız zaman yeni akıllı telefon Snapdragon 865 gibi güçlü bir işlemci kullanacak. Belki de Snapdragon 865 ile çıkan son amiral gemilerinden olacak. Çünkü artık Snapdragon 865 Plus modelleri var ve daha çok bunlar tercih ediliyor.

Telefonun RAM’i için tek seçenek kullanılacak. Xiaomi Mi 10T Pro, 8 GB RAM kullanacak ama depolama alanı için iki seçenek seçilebilecek. Bunlardan birisi 128 GB depolama alanı olacak. Bir diğeri ise 256 GB depolama alanı olacak.

Telefonun ekranı ise AMOLED olarak orası kesin. Yenileme hızı ise 144 Hz seviyesinde olacak. Bu özelliklerini bildiğimiz Xiaomi Mi 10T Pro akıllı telefonunun;

Baştan beri hem Pro Pro diyoruz ama bir standart modelde gelecek. bu standart model Xiaomi Mi 10T olarak isimlendirilecek. Bunun fiyatı ise 547 Euro civarında olacak. Daha düşük fiyatlı olan telefonun işlemcisi yine Snapdragon 865 olacak.

Bu telefonda yer alan RAM miktarı ise 6 GB RAM miktarı olacak. Yani RAM için ikinci bir seçenek ortaya çıkacak. Telefonun fiyatı ise 547 Euro civarında olacak. Avrupa fiyatları bu aralıkta olan akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı yakın zamanda duyurulur ve Türkiye’de de satışlar yapılır belirtelim.