Xiaomi Mi 10T Pro için İlk Resmi Paylaşım Geldi

Mi 10T Pro model akıllı telefonda nasıl bir sistem olacağı konusunda yeni paylaşımlar geldi. Telefon resmiyet kazandı.

Mi 10T Pro

Xiaomi, Mi 10 serisi akıllı telefonlarına yenilerini ekleme çabası içerisine girmiş durumda. Markanın yeni akıllı telefonları Mi 10 serisinin kardeşi gibi olacak. Yine üst seviye bir kamera kullanılacak ve yine üst seviye bir işlemciye yer verilecek. Daha bir gün önce bu konuda bilgiler sızdı.

Fakat Mi 10T serisi resmiyet kazanmamıştı. Bu model kesin tanıtılacak gibi bir durum oluşmamıştı. Şimdi o konuda da bilgi geldi. Yeni akıllı telefon için Xiaomi hesabından paylaşım yapıldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Redmi Note 8T MIUI 11 Güncellemesi Yayınlandı

Mi 10T Pro Eylül’de Karşımızda Olacak

Telefonun adına doğrudan Mi 10T Pro ya da serinin diğer üyelerinin ismi verilmiyor. Paylaşımda şöyle lanse ediliyor “Mi 10 serisi için yeni üye” şeklinde. Bu demek oluyor ki beklendiği gibi yeni akıllı telefonlar gelecek.

Bilgiler bunlarla kalmıyor. Özellikler için de bilgiler var. Tamamen açık değil ama sonuçta özellikler için de bilgiler paylaşılmış durumda. Buna göre söz konusu akıllı telefonların işlemcisi Snapdragon 7 serisi olacak.

Biz bir ihtimal Snapdragon 865 işlemcisi gelir diye düşünüyorduk ama muhtemelen telefonda Snapdragon 765G işlemcileri kullanılacak. 5G destekli olacaı zaten vurgulanan telefonun fiyatının ise 200 Euro ile 299 Euro arasında olacağı kesinlik kazandı.

Şimdi burada kafa karışıklığına neden olan bir kısım var. Kafa karışıklığına neden olan kısım şu ki anlatım sanki sadece Mi 10T Pro modeli gelecekmiş gibi olmuş. Fakat biz yanında temel modeli de Lite versiyonunu da görmeyi umut ediyoruz. Fiyat değişikliği bundan kaynaklı olabilir. Modellerin fiyatı 200 Euro rakamından başlayıp 299 Euro rakamına kadar çıkıyor olabilir.

Eylül ayında yapılacağı söylenen tanıtım için bu bilginin ne zaman netleşeceğini zamanla öğreneceğiz. İlk paylaşım geldiyse ve bu paylaşımda özelliklerin bazıları resmi olarak işaret edildiyse o zaman tanıtım çok yakın.

Exit mobile version