Xiaomi Mi 10T Özellik Sayfası Sızdı – Her Detay Belli Oldu

Xiaomi Mi 10T özelliklerinin yer aldığı ürün kartı sızdırıldı. Telefonun özellikleri belli oldu.

Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T akıllı telefonlarının tanıtılması için sadece 2 gün var. 30 Eylül’de beklenen tanıtım yapılacak ve Xiaomi Mi 10T serisi boy gösterecek. Yeni akıllı telefonlar için bu şekilde bir geri sayım var ama diğer tarafta zaten telefon hakkında bilmediğimiz şey kalmadı.

Zaten bu modelin nasıl bir seri olacağı konusunda az çok bilgi elde etmiştik ama şimdilerde çok daha fazla şeyi öğrenebileceğimiz özellik kartı sızdı. Bu özellik kartıyla beraber netleşen teknik kısım ise iddialı bir akıllı telefonu işaret ediyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 8 SE Sonunda MIUI 12’yi Aldı

Xiaomi Mi 10T Özellik Kartında Yer Alan Bilgiler

Yeni akıllı telefonlar için yayınlanan kartta, 6.67 inç IPS LCD ekran kullanılacağı gösterilmiş. 144 Hz yenileme hızına sahip olacak ekran FHD+ olacak ve 20:9 en boy oranı kullanacak. Ekran özelliklerinin dışında işlemci kısmında ise Snapdragon 865 işlemcisi kullanılacak.

Snapdragon 865 işlemcisi ile RAM için tek seçenek olacak ve bu seçenekte 8 GB RAM olacak. Depolama alanı 128 GB sabit değerde olacak. LPDDR5 teknolojisinde olacak RAM, performans açısından iddialı bir telefon geleceğini işaret etmekte.

Kameralar kısmında ise 64 MP + 13 MP iki arka kamera ve bir de 5 MP makro çekim kamerası olacak. Ön kısımda ise telefonun 20 MP değerinde tek kamerası olacak.

5000 mAh değerinde büyük bataryası ve 33W değerinde hızlı şarj özelliği bulunan Xiaomi Mi 10T akıllı telefonlarının 3.5 mm kulaklık jakı kullanımına da devam edeceği de ortaya çıktı. Ekranda parmak izi ve Face ID gibi özellikleri de olacak olan telefonun 30 Eylül tarihinde tanıtılması söz konusu olacak.

Tanıtımın ne kadar önemi kaldığı konusu tartışılır ama şunu söylemek gerekiyor ki tanıtım sonrasında fiyat bilgisi ortaya çıkacak. Satış yapılacak olan ülkeler açıklanacak. Ülkemiz fiyatları da aynı etkinlik sonrasında belli olabilir. Xiaomi Mi 10T fiyat ve satış konusunda detayları belli olduğu zaman sitede paylaşacağız.