Xiaomi Mi 10 Ultra Yeni Bir MIUI 12 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi 10 Ultra için yeni güncelleme yayınlandı. MIUI 12'nin sürümü değişti. Güncelleme yeni kamera özelliği getirdi.

Xiaomi Mi 10 Ultra

MIUI 12 güncelleme dağıtımı son dönemlere girdi. Artık güncelleme alacak olan akıllı telefonlar belirlendi ve son güncellemeler de sunulmaya başladı. Ana sürüm MIUI 12 modelinin yayınlanması konusunda son noktaya gelinmesinin ardından bu kez yeni sürüm güncellemeleri gelmeye başladı. Güncelleme ile arayüzün yükseltmeleri başladı. Sürümü yükseltilen akıllı telefonlardan birisi de Xiaomi Mi 10 Ultra modeli oldu.

Zaten yeni arayüzle çıkan akıllı telefon için yeni sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme bazı değişiklikleri de beraberinde taşımış oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Air 2 Pro Özellikleri için Yeni İddialar Geldi

Xiaomi Mi 10 Ultra için Değişen Özellikler Neler Oldu?

MIUI V12.0.10.0 QJJCNXM sürüm güncelleme sonrasında yeni akıllı telefonlarda bazı hatalar gideriliyor. Bazı hataların tamamen ortadan kaldırılmasından sonra iyileştirmeler de yapıldı. Sadece Ultra modeli değil Pro modeli için de bazı güzel düzenlemeler var ve bu güncellemeyi Pro serisi akıllı telefonlar da aldı.

Güncellemenin Pro modeline kazandırdığı en büyük artı, şarj sorununun giderilmesi oldu. MIUI 12 sürümünde yer alan bir kontrol nedeniyle Xiaomi Mi 10 Pro akıllı telefonlarında sıcaklık yükseldiği zaman şarj kesiliyordu. Bu kontrol genişletildi ve şarj sorununa neden olan hata giderildi.

Aynı güncelleme hem Xiaomi Mi 10 Ultra modelinde hem de Pro modelinde yaşanan şarj sırasında ısınma sorununun da önüne geçiyor. Ayrıca Ultra için şarj menüsünde de değişiklikler yapılıyor.

Hataların yanında geliştirilen özelliklerden birisi de dinamik çekim özelliği üzerine oldu. Dinamik çekim özelliğine eklenen yeni bir artı ile akıllı telefon artık pürüzsüz yakınlaştırma özelliği sunuyor. Yakınlaştırma fonksiyonu çok daha hatasız ve çok daha pürüzsüz bir hale gelmiş gibi gözüküyor.

Pil sorunlarını çözen, kamera moduna yeni özellikler ekleyen ve genel hataların da giderilmesini sağlayan MIUI 12 ara güncellemesinin devamı gelecektir. Sadece Xiaomi Mi 10 Ultra akıllı telefonu için değil, diğer Xiaomi akıllı telefonlar için de geçerli olacak güncellemeler yayınlanacak.