Ucuz Fiyatıyla Dikkat Çekecek Xiaomi Mi 10T Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 10T tanıtım tarihi paylaşıldı. Xiaomi Mi 10T serisi kaç farklı modelle geliyor?

Xiaomi Mi 10T

Gücüyle Android dünyasını sallayan Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonlar için hesap kapanmadı. Ana modelleri genişletecek olan yeni bir seri daha geliyor. Xiaomi Mi 10T olarak isimlendirilecek olan yeni seri, Xiaomi’nin son bombalarından olacak.

Birkaç kez sızıntıları hakkında bilgi verdiğimiz yeni akıllı telefon modellerinin tanıtıma çok yakın olduğunu da söylemiştik. İşte bu konuda bilgi gecikmedi. Serinin ne zaman tanıtılacağı markanın resmi İspanya sayfası üzerinden açıklandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Z Fold Patent Görselleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10T, Eylül Ayında Tanıtılıyor

Bir Twitter paylaşımı ile yeni akıllı telefon modelinin ne zaman duyurulacağı resmi olarak açıklanmış oldu. Buna göre seri 30 Eylül tarihinde tanıtıma çıkacak. Tanıtım sırasında yer verilecek olan üç model olacak. Tanıtılacak olan telefonlar;

modelleri olacak. Toplamda 3 telefon gelecek ve bunlar arasında Pro modelinin özellikleri Mi 10 modellerini aratmayacak. Zaten bu modelde de Snapdragon 865 serisini göreceğiz. Temel modelin dışında bir de Lite modeli olacak.

Üçlü içerisinde en uygun fiyata satılacağını düşündüğümüz telefon Lite modeli olacak. Lite modelinin düşük fiyatlı olacağını düşünüyoruz ama bir de şu var ki 10T modellerinin genel anlamda uygun fiyatlı olacağını düşünüyoruz. Beklenen fiyatlar da şöyle olacak;

Snapdragon 865 işlemcilerinin kullanılıp fiyatların düşük tutulması, kesinlikle Xiaomi Mi 10T akıllı telefon serisinin çok satmasını sağlayacak. Tanıtım 30 Eylül’de olacak ve tanıtımın hemen arkasından biz de bilgiler vereceğiz. O zaman kesin fiyatlar hakkında daha fala yorum yapabiliriz.

Aynı şey özellikler için de geçerli olacak ki özelliklerin yüksek olması beklentisi var. Sadece Lite modeli için belki düşünülen sistem biraz daha düşük olabilir. Snapdragon 865 işlemcisini görmek mümkün olmayabilir.