Redmi Watch Akıllı Saat için Hazırlıklar Tamam

Redmi Watch akıllı saat modeli için geri sayıma geçilmiş durumda çünkü ilk resmi sertifika alındı.

Redmi Watch

Xiaomi ve Redmi, uygun fiyatlı akıllı saatler sunarak akıllı bileklikler de elde ettikleri kullanıcı kitlesinden yararlanmak istiyor. Bu konuda ilk adım Xiaomi tarafından Mi Color akıllı saatleri ile geldi. Fakat pazara, özellikleri iyi ve düşük fiyatlı daha fazla akıllı saat sokmak gerekiyordu. İşte bunu sağlamak adına şimdi Redmi Watch modeli için çalışma yapılıyor.

Birkaç kez adını duyduğumuz Redmi Watch akıllı saatini hiç resmi kayıtlarda görme fırsatını elde edememiştik. Ne zaman çıkar nasıl özellikleri olur derken saati ilk defa resmi kayıtlarda da görme fırsatımız oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 ve Note 8 Pro Android 11 Almayacak

Redmi Watch, Xiaomi’nin En Ucuz Akıllı Saati Olabilir

Çin’de alınan yeni bir sertifika ile akıllı saat resmileşmiş oldu. Kayıtlarda REDMIWT01 olarak geçen yeni akıllı saat, ilk sertifika onayını da almış gibi gözüküyor.

Elde edilen sızıntılara göre, sertifika alan bu model Mi Watch Color akıllı saatlerine göre çok daha uygun fiyatlı akıllı saatler olacak.

Xiaomi’nin bu modelde oynadığı nokta fiyat olacak. Fiyatı en aşağı seviyeye çekmek adına bazı özelliklerden kısacası söylenen Xiaomi’nin, yeni akıllı saatlerinde WearOS işletim sistemini kullanması ihtimali de bulunuyor.

WearOS işletim sisteminin kullanılması, söz konusu akıllı saatin bir ilke imza atması demek oluyor. Şöyle ki bu işletim sistemini kullanan en uygun akıllı saat modelinin Redmi Watch olacağı iddiası var.

Sertifikaları Çin içerisinde alınan modelin sadece Çin geneli satılmayacağını belirtmek isterim. Çin dışında yeni akıllı saat Avrupa’da da satışa çıkacak ama ne zaman bilemiyoruz. Mi Watch Color modeline daha uygun fiyatlı alternatif olacak olan yeni model hakkında bilgiler geldikçe paylaşmaya daha fazla şey öğreneceğiz ama görünen o ki Xiaomi akıllı saat sektörüne de gözünü dikmiş durumda.