Redmi Note 9 Pro Modelinin Yeni Varyantı Geliyor

Redmi Note 9 Pro Champagne Gold özel renk seçeneğiyle duyuruldu. Redmi Note 9 Pro Champagne Gold farkları neler?

Redmi Note 9 Pro Champagne Gold

Redmi Note serisi yakında yenilenecek. Redmi Note 10 serisi gelecek ve bu seride iki modeldir kullanılacak olan tasarım değişecek. Yeni akıllı telefonu bekliyoruz ama Xiaomi sadece yeni akıllı telefon üzerinde koşmuyor. Bir yandan da Redmi Note 9 Pro satışlarını arttıracak olan hamleler yapılıyor.

Mesela modele yeni bir versiyon ekleniyor. İşte bu konuda bir adım daha atıldı. Redmi Note 9 Pro akıllı telefon modelinin özel versiyonu olan Champagne Gold duyuruldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi Note 9 Pro Champagne Gold ile Neler Değişiyor?

Yeni versiyon falan dedik ama aslında bakarsanız bu akıllı telefonun yeni renk ve tema ile güncellenmiş olan hali. Telefona altın şampanya adı verilen yeni bir renk eklenmiş oldu. Yeni renk seçeneğiyle beraber satışa sunulan akıllı telefonda başka hiçbir şey değişmiyor.

Tek değişiklik telefonda gelen yeni renk seçeneği. Bunun dışında kamera değişmiyor. Telefonun ekranı değişmiyor. Telefonun işlemcisi değişmiyor. Telefonun depolama alanı değişmiyor.

Başka hiçbir değişikliğin olmadığı Redmi Note 9 Pro Champagne Gold değişen renk seçeneği ve temasıyla beraber satışa çıkıyor.

Telefonun bu versiyonunu tercih etmek isteyen kullanıcılar için de herhangi bir fiyat değişikliği olmadığını söylemek isteriz. Telefonun bu özel versiyonu şimdilik Hindistan genelinde satılıyor ve satış fiyatı yine aynı seviyelerde.

Avrupa pazarına da geleceği söylenen modelin, Avrupa pazarında satılacak olan versiyonunda fiyat 160 Euro olacak. Yeni renk seçeneği ve yeni renk seçeneğinin yanında özel bir tema ile bu modelin ülkemizde satılıp satılmayacağını bilmiyoruz ama Redmi Note 9 Pro özel renk seçeneği ülkemize gelmeden muhtemelen Redmi Note 10 serisi duyurulmuş olur. 🙂 Bu tip özel versiyonların bize gelmesi bir hayli zaman alıyor.