Redmi Note 8 Pro Güncelleme Aldı – Ne Değişti?

Redmi Note 8 Pro bir düzenleme güncellemesine kavuştu. Güncelleme neler getiriyor?

Redmi Note 8 Pro

MIUI 12 güncellemeleri birkaç ay içerisinde tamamlanacak. Güncelleme alması beklenen cihazların sayısı bir hayli azalmış durumda. Fakat sadece MIUI 12 yok. Tamam bu önemli bir arayüz güncellemesi ama telefonlara farklı güncellemeler de veriliyor. Örnek mi istiyorsunuz? İşte Redmi Note 8 Pro güncellemesi.

Ucuz olması nedeniyle çok satan Redmi Note 8 Pro akıllı telefon modelleri, MIUI 12 arayüzü dışında bir güncelleme daha almış oldu. Güncellemenin ne getirdiğine, neyi düzenlendiğine geçiyorum.

Redmi Note 8 Pro Güncellemesini Yükleyin Önerisi

Telefon zaten en güncel MIUI sürümünü aldı ama bu güncelleme biraz daha farklı. Odağına Android sistemini alan güncelleme, Ağustos ayının en yeni güvenlik yamalarını sisteme ekliyor. Ağustos 2020 için tüm güvenlik yamaları telefonlara geliyor ama bununla sınırlı kalınmıyor.

Note 8 Pro modelinde yaşandığı söylenen birkaç sorun var. Bunların en başında kamera menüsünde donma sorunu geliyor. Kamera menüsü geçişi sırasında donma yaşanıyor ve aynı durum uygulamaların açılış ekranlarında da yaşanabiliyor.

İşte güncelleme bu donma sorununun tamamen giderilmesi noktasında önemli bir artı kazandırıyor. Çünkü zaten MIUI 12 sürümü geldiğinde bile bu sorunlar devam etti. Her cihazda olmadı ama yabancı forumlarda sürekli açılan konulardan biri oldu.

Bunun dışında başka bir artı bulundurmayan güncellemenin sürümü MIUI V12.0.3.0.QGGMIXM olarak belirlenmiş. Sitemizi takip eden kullanıcılar artık bu kodların anlamını biliyor. Yani global olarak yayınlanan bir güncelleme. 🙂 Ha yok biz görmedik bilmiyoruz diyorsanız hemen aşağı linki bırakıyorum.

Bakın: MIUI Sürümündeki Harfler ve Sayılar Ne Anlama Geliyor?

326 MB boyutunda olan güncelleme Redmi Note 8 Pro için son güncelleme de olmayacak. Telefon için ara güncellemelerin arkası gelir. Özellikle güvenlik odaklı.