Redmi Note 10 Kasa Görseli Geldi – Tasarım Baştan Sona Sızdı

Redmi Note 10 akıllı telefon modeli için tasarımı gösteren görsel geldi. Telefon nasıl olacak?

Redmi Note 10,

Xiaomi akıllı telefon dünyasının en çok sorulan serilerinden birine sahip. Telefonlar çok iyi olduğu için değil ama fiyat ve performans ilişkisinin iyi kurulmasından dolar Redmi Note serisi sık sık aranıyor. Redmi Note 9, serinin son üyesi ama yakın zamanda bu değişecek. Redmi Note 10 geliyor.

Daha birini almadan diğeri çıkıyor dediğinizi duyar gibiyim. 🙂 Ama Redmi burada elinde olan pazarı iyiden iyiye eline bağlamak için çalışmalar yapıyor. Orta seviye ve iyi fiyatla satılan rakiplerine karşı gelecek olan yeni telefon Redmi Note 10, şimdiden kendini göstermiş durumda.

Bunu da Okuyun: Poco M2 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu

Redmi Note 10 Tasarımı Bir Bir Ortaya Çıktı

Birkaç gün öncesine kadar yeni akıllı telefon için ön kamera detayını gösteren bir ekran görüntüsü sızdı. Bu sızıntıyı paylaşmamızın üzerinden çok zaman geçmeden bu sefer yeni telefonun render dediğimiz görselleri paylaşıma açıldı.

Teknoloji siteleri tarafından ele geçirilen görseller, o merakla beklediğimiz Redmi Note 10 modelinde bu sefer değişikliğe adım atılacağını işaret ediyor.

Görselde yer alan ana detay şu ki telefonun ön kısmında bir ekrana gömülü kamera alanı bulunuyor. Redmi Note 9 modelinde de vardı bu ekran yapısı. Bu seride biraz daha geniş onu anlıyoruz ama yine aynı ekran tasarımı.

Değişim olarak belirtiğimiz bölüm ise arkada. Redmi Note 8 ve Redmi Note 9 modellerinde arka kısımda ortada kare kamera vardı ve altında da parmak izi sensörü kullanılmıştı.

Şimdi bu alanda değişecek Redmi Note 10 akıllı telefonu ile bu kısım POCO modellerine benzer bir şekilde daire içerisine alınacak. Daire içerisinde toplamda 3 kamera olacak ve flaş ışığı da alanı dörtleyecek.

48 MP arka kameranın ilk sırada olacağı telefonda diğer kameralar nasıl olur bilemiyorum. Bu görsellerin her seferinde belirttiğimiz gibi ipucu çok önemli. Sadece tasarımı göstermek kadar basit bir olay değil. Aynı zamanda Redmi Note 10 hazır ve çıkış için son düzenlemeler yapılıyor. Bu da işaret edilmiş oluyor.