Redmi Note 10 için Fiyat Bilgisi Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 telefon modeli için fiyatlar ve belli başlı özellikler bir kez daha paylaşıldı. Fiyatı çok seveceksiniz.

Redmi Note 10 3 1

Redmi Note 9 akıllı telefonları devam serisinin en başarılı akıllı telefonları oldu. Redmi Note 8 zaten iyi satmış ve özellikleri de başarılı bulunmuştu. Böyle bir akıllı telefon için devam modelleri gelmeyecek hangi telefonlar için gelecek diyorduk. Nitekim öyle oldu, Redmi Note 10 birkaç defa kanlı canlı görüntülendi.

Telefonun detayları her sızdığı zaman, bizi biraz daha heyecanlandırıyor. Dediğimiz gibi bu serinin evveli var. İşte bizi heyecanlandıran detaylara yenileri ekleniyor. Bu kez özelliklerin yanında telefonun bir de fiyatı konuşuldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro ve Mi 10T Fiyatları Sızdı – Yüksek mi?

Redmi Note 10 Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak?

Fiyata geçmeden önce telefonun özelliklerinden konuşalım. Telefonda kullanılacak olan işlemci Snapdragon 732G işlemcisi olacak. POCO X3 modelinde kullanılan işlemcinin aynısı olan Snapdragon 732G işlemcisi güç anlamında bir hayli başarılı. Grafik birimi aynı sınıftaki diğer işlemcilere göre daha makul seviyede deniyor ama genel anlamda işlemci başarılı.

Telefonun ekranı ise 6.67 inç olacak. Full HD+ değerinde olacak ekran, LCD olacak ama LCD olmasına rağmen 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. O derece iddialı o derece başarılı bir ekran görmeyi umut ediyoruz.

Ekranda gömülü bir kamera kullanacak akıllı telefon, arka kısımda ise 3 kameradan beslenecek. Soranlara söyleyemiyorum çünkü kameraların özelliklerini göremedik. 🙂 Hem ön kamera için hem de arka kamera için aynı şey geçerli.

İki farklı RAM miktarı ve hem 4G hem de 5G destekli olarak satışa çıkacağı iddiası da bulunan Redmi Note 10 akıllı telefon modelinin fiyatı ise 150 dolar civarında olacak. 150 dolar çok çok iyi bir rakam. Başlangıç modeli 150 dolar olacak ama başlangıç modeli bile özelliklerine göre bu fiyatta gerçekten tercih edilebilecek akıllı telefonlar.

Tanıtım tarihi yaklaşmakta ama tanıtım tarihini gün gün isterseniz veremiyoruz çünkü belli olmuş değil. Ülkemizde de çok satacağını düşüncesinin hakim olduğu Redmi Note 10 hakkında yeni bir bilgi sızarsa paylaşacağız.

Exit mobile version