Redmi Note 10 Görüntüleri Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 akıllı telefonu için canlı görseller sızdı. Redmi Note 10 görsellerindeki tasarım ve teknik detaylar.

Redmi Note 10

Redmi Note modellerini devam ettirecek olan akıllı telefonlar her zaman her şekilde gündem olmayı başarıyor. Ben son iki modelin tüm serilerinin de az sattığını görmedim. Haliyle Redmi Note 10 modeli için gelen herhangi bir sızıntı bile bizi heyecanlandırıyor. Devam modeli için geçen gün işlemci özelliklerini ortaya çıkaran numaralar paylaşılmış ve MediaTek kullanılacağı anlaşılmıştı.

Bu bile telefonun çıkışının doğrulanması konusunda bize fikir vermeye yetti. Bu bilginin ardından yeni sızıntılar da gelmeye başladı. Son sızıntı telefonun tasarımı konusunda detay verdi.

Bunu da Okuyun: Poco M2 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu

Redmi Note 10 Sansürlü Bir Şekilde Görüldü

Sağlam bir kaynaktan sızan yeni görsellerin Redmi Note 10 akıllı telefonlarının görselleri olduğu söylendi. M2007J22C model numarası ile geleceği anlaşılan akıllı telefonun, birçok özelliğinin yer aldığı ekran kısmında sansürleme yapıldığı görülüyor.

Sansürlenen yerler olduğu için telefonun teknik özellikleri içerisinden çok fazla bilgi elde etmek mümkün olmuyor. Sadece şunu görüyoruz ki yeni akıllı telefonda 2.4 GHz sekiz çekirdek bulunan bir işlemci olacak.

MediaTek işlemcilerin kullanılacağı biliniyordu ama 2.4 GHz hızında bir işlemcinin tam olarak hangi seri olduğunu çıkarmak kolay değil. Telefonun içerisinde yer alan RAM’in ise 8 GB RAM olduğu anlaşılmakta.

Farklı versiyonlarda var mı yoksa 8 GB RAM tek versiyon mu bunu da şu aşamada bilmek çok mümkün değil. Android 10 üzerinde geliştirilen MIUI 12 ile çalıştığı da anlaşılan yeni akıllı telefonun, ekran tasarımının değişmediğini de anlıyoruz.

Çok net değil ama aynı kenar yapısının kullanıldığı ve ekrana gömülü tek bir kameranın geldiği anlaşılıyor. Redmi Note 10 tasarımı için kamera görselleri de var. Arka kısma ait olduğu söylenen ve bir çember içerisine alındığı anlaşılan kamera alanının içerisinde 3 kamera bulunmakta. Kameraların teknik detaylarına inmemekle beraber ana kameranın 48 MP değerinde olduğunun da anlaşıldığını eklemiş olalım.

Redmi Note 10 canlı görüntüsü diyebileceğimiz bu iki görüntü çok önemli sızıntı. Telefonların çıkacağını doğruluyor gibi bir durum var. Üstelik tanıtımın yaklaştığını ilk defa hissetmiş olduk.