POCO X3 NFC Satış Rekoru ile Başladı

POCO X3 NFC satış rakamlarında rekora koşuyor. Telefon sadece 3 gün içerisinde kendi rekorunu kırdı.

POCO X3 NFC,

Fiyat performans dengesinin en iyi kurulduğu telefonlardan biri olan POCO X3 NFC, daha birkaç gün önce tanıtıma çıktı. Fakat POCO modellerinde garip bir durum var ki telefon tanıtıma çıktıktan sonra hemen ilgi görmeye başlıyor.

Bu zamana kadar tanıtılan tüm POCO modellerinde aynı şey geçerli oldu. Telefonlar satışa çıktığı ya da ön siparişe açıldığı gibi hemen kullanıcılardan talep gelmeye başlıyor. Bu durum POCO X3 NFC modeli için biraz daha değişik ilerledi. Yeni akıllı telefon satışa çıktığı gibi, diğer modellerin çok daha üzerinde bir ilgi ile karşılandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro’nun Son Görseli Geldi – Tasarım Belli Oldu

POCO X3 NFC İlk 3 Günden Satış Rekoru Kırdı

Bir hayli ilgi çeken akıllı telefon, satışa çıktığı gibi ilk 3 günden 100 bin adet satıldı. 100.000 adet POCO için çok başarılı bir rakam. Bu rakam üzerine marka tarafından da bir paylaşım geldi. Satış başarısını kutlayan marka, paylaştığı afişte saat saat durumu anlamış oldu.

Buna göre POCO X3 NFC modeli sadece 30 saniye içerisinde 1000 adet satış elde etti. 1 dakikanın daha altında bir sürede 1000 adet satış. Gerçekten çok iyi. Aradan geçen süre 30 dakikaya çıktığı anlarda ise telefonun satış rakamı 10 bine dayandı.

1 saat sonunda 15 bin ve sadece ilk günün ardından yani 24 saat sonrasında 61 bin adet POCO X3 NFC akıllı telefon satışı gerçekleştirildi. Son olarak günlük dilim çıkarıldı ve 3 günde de akıllı telefon 100 bin adet satmayı başardı.

İşin farklı bir noktası var. Neden bu rakama rekor diyoruz? Daha çok satan akıllı telefonlar olmadı mı? Elbette oldu ama bu rakama henüz Hindistan ve Çin dahil değil. Yani en büyük akıllı telefon pazarları olmadan POCO X3 NFC, 3 günde 100 bin satış sayısına ulaştı. Hindistan ve Çin satışlarının da tam anlamıyla başlamasından sonra rakamlar çok daha farklı olacaktır.