POCO X3 NFC Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

POCO X3 NFC akıllı telefonu için kutu açılış videosu yayınlandı. POCO X3 NFC kutu açılış videosunda dikkat çeken tüm detaylar.

POCO X3 NFC

Tanıtımına birkaç gün kadar kalan yeni akıllı telefon POCO X3 NFC için önemli bir sızıntı gerçekleştirildi. Bir YouTuber tarafından yeni akıllı telefonun kutu açılış videosu sızdı. Kutu açılış videosunun sızması telefon hakkında tüm detaylarında gelmesini sağladı.

Başta tasarımı gördük, sonra sistem özelliklerini gördük ve daha fazlası. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra telefonun videosu kaldırılmış olsa da sızan detaylar zaten yeterli olan detaylardı. Yani öğrenmediğimiz bir şey kalmadı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Note 10 Lite Global Olarak MIUI 12 Güncellemesini Aldı

POCO X3 NFC Tasarımı ve Özellikleri Beklendiği Gibi

Önce POCO X3 NFC modelinin sızan tasarımına bakalım. Telefon arka kısımda çok geniş bir POCO yazısına sahip. Böyle yatay bir duvar yazısı gibi telefonun tam arka orta kısmına markanın yazısı eklenmiş. Cam kaplama olduğunu da anladığımız akıllı telefon, ilginç bir kamera tasarımına sahip olacak. Daire desek daire değil, kare desek kare değil.

NFC desteği ve 3,5 mm hak girişi de olacak olan telefonun ekrana gömülü kamerası olacak ve ekran tasarımı da uçtan uca ekran tasarımını yansıtacak. Tasarım için son detaylardan biri olan ölçüler ise 76 mm X 164.8 mm X 8.8 mm olacak.

Tasarımı artık geçelim. Teknik konuda POCO X3 NFC nasıl bir akıllı telefon olacak ana bakalım. Telefonun 6.67 inç IPS ekranı bulunacak. Bu ekranda 1080 X 2400 piksel çözünürlük sunulacak. Gorilla Glass 5 camının kullanılacak ekranda 120 Hz yenileme hızı desteği ve 395 PPi piksel yoğunluğu olacağı da videoda söylendi.

Snapdragon 732G yeni işlemcisiyle 2.3 Ghz’e kadar çıkacak telefonun, yine grafik sürücüsü de yenilenecek ve Adreno 618 ile değişecek.

64 MP ana kameranın yanında, 8 MP süper geniş açılı bir kamera ve 5 MP makro kamerasının da yer alacağı akıllı telefonda 2 MP derinlik sensörü de görev yapacak. 4K 30 Fps çekim kalitesinin de maksimum olduğu söyleniyor.

5160 mAh değerinde bir batarya ve 33W hızlı şarj teknolojisi ise POCO X3 NFC için bilinen son detaylar oldu. Zaten telefonun bu özellikler 7 Eylül’de gün yüzüne çıkacak.