POCO X3 Çok Uygun Bir Fiyatla Satışa Çıkacak

POCO X3 akıllı telefon çok daha uygun fiyatlı olacak. Nord modelinden bile daha uygun fiyatlı olacak telefonun fiyat aralığı nasıl olacak?

POCO X3

Xiaomi’nin alt markası ve içeride bağımsız bir marka olan POCO, yeni akıllı telefonları için her şeyi hazırladı. POCO X3 isimli bu telefon sızdığı zaman, ilk söylediğimiz şey bu modelin OnePlus Nord akıllı telefonlarına rakip olarak geleceği olmuştu. Telefon gerçekten de Nord modelinin iyi bir alternatif olmasının önüne geçecekti.

Telefon için açıklanan yeni fiyatlar da bunu doğruladı. Beklentileri çok değiştiren yeni fiyatlar, söz konusu akıllı telefonun herkes tarafından alınabilecek olan bir model olacağını göstermekte. Yarın tanıtılacak ve ülkemizde de satılacak olan POCO X3 akıllı telefon modelinin, yeni fiyat tahminlerine ve özelliklerine daha yakından bakalım.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Görüntüleri Ortaya Çıktı

POCO X3 Fiyatları Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun özelliklerini hatırlatmak sonra fiyata geçmek lazım. Tanıtım yarın ama ilk sızan bilgilere göre bu modelde Snapdragon 732G serisi yeni işlemciler olacak. Eski nesle göre en az %15 oranında daha başarılı olacak olan işlemcinin hem hızlı hem de güç tasarruflu olması, aynı zamanda 5G desteğini de getirmesi bekleniyor.

6.67 inçlik bir akıllı telefon ekranının bulunacağı söylenen telefonun IPS panelinde 120 Hz ekran yenileme hızı olacak. Çözünürlük çok net değil ama çözünürlük için de iddialı özelliklerin gelmesi olası.

64 MP temel arka kamera özellikleri olacak olan akıllı telefon 5.160 mAh gibi çok yüksek sayılabilecek bir pil değerine sahip olacak. POCO X3 modelinin NFC desteğinin ve 33W hızlı şarj desteğinin olacağı da biliniyor.

7 Eylül tarihinde satılacak olan modelin hem Premium hem de standart modeli olacak ama standart olan versiyonun özelliklerinin neler olacağı ya da iki model arasında nasıl bir fark olacağı net değil. Belki de kamera kısmında farklar olabilir. Ya da ekran boyutu konusunda farklılıklara adım atılabilir.

Bunu yarın göreceğiz ama söz konusu akıllı telefonun fiyatının 199 Euro gibi çok düşük bir aralıkta olacağı söyleniyor. Fiyatın bu kadar düşük olması, POCO X3 satışlarını da bir hayli arttıracaktır. Ülkemizde bu fiyatların nasıl bir aralıkta olacağını ise bilmek zor.