Poco M2 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu

Poco X3 modelinden hemen sonra Poco M2 akıllı telefonu geliyor. Yeni telefonun tanıtım tarihi duyuruldu.

Poco M2

Anlaşılan o ki Poco bir atak yapacak ve akıllı telefon aleminde yer alan telefon modellerine yenilerini ekleyecek. Bu telefonlar içerisinde ülkemizde de satılacak ve satışlarının da iyi olacağını tahmin ettiğimiz POCO X3 modeli de dahil olacak.

7 Eylül’de yeni akıllı telefonun tanıtılacağı ve bu telefon için Türkiye beklentisinin olduğunu da söylemiştik. Şimdi sürpriz olacak bir telefon Poco M2 için de detaylar geldi. En azından telefonun tanıtılacağı resmi olarak duyuruldu.

Resmi paylaşım Poco Hindistan Twitter hesabından yapıldı. Yapılan paylaşım göstermiş oldu ki iki telefon arasında sadece bir gün olacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Serisi Android 11 Beta Testlerini Almaya Başladı

Poco M2 Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni telefon tanıtım tarihi resmi paylaşıma bakarsak 8 Eylül olacak. 8 Eylül tarihinde gelecek bir telefonun Poco X3 modeliyle benzerlikler göstermesi olası çünkü iki modelin tanıtım tarihi arasında sadece 1 gün var.

Belki de Poco X3 akıllı telefonunun Hindistan genelinde satılacak olan farklı versiyonunu göreceğiz. Tamamen yenilenmiş olan bir akıllı telefon gelmesi de olası, aynı telefonun farklı bir versiyonunun da gelmesi olası.

Bunu bilemiyoruz ve zaten şu aşamada bilmemizin de pek bir imkanı yok gibi gözüküyor. Çünkü telefon teknik özellikler açısından kapalı kutu. Kutunun açılması için 8 Eylül tarihini beklemek gerekiyor.

Belki ülkemizde de satılacak farklı bir model tanıtılacak olursa, o zaman Poco M2 ile beraber marka, iyiden iyiye telefon sayısını arttırmış olacak. Redmi’yi yakalaması çok muhtemel değil ama en azından tek bir telefonla ya da iki telefonla temsil edilen bir marka olmayacak.

Çeşitlilik giderek artıyor. Çeşitlilik arttıkça Poco’nun piyasadaki mücadele alanı da artmış oluyor. İki telefonda tanıtıldığı gibi siteye ekleyeceğiz.