POCO M2 Özellikleri Böyle Olacak

POCO M2 yakında geliyor. Yeni telefon için son 2 gün sayıyoruz. Telefon ne zaman satışa çıkacak?

POCO M2

Xiaomi’de POCO akıllı telefon heyecanı yaşanıyor. POCO akıllı telefonlarının ardı ardına tanıtılması bekleniyor. Telefonların içerisinde ana model olarak POCO X3 modelini bekliyoruz ama bunun hemen bir gün sonrasında POCO M2 modeli de tanıtılacak.

İki telefon ile bu haftaya bomba gibi bir giriş yapacak olan markanın, POCO X3 modeli için önemli birkaç detay ortaya çıktı. İşlemcisine varıncaya kadar bu telefon detayları öğrenildi. Yarın kesinleşecek olan bilgiler bir yana şimdi POCO M2 modeli için bilgiler geldi.

Bunu da Okuyun: POCO X3 NFC Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

POCO M2 Nasıl Olacak?

Bilgiler geldi ama sızıntıdan söz etmiyoruz. Bilgiyi paylaşan yine POCO oldu. Daha önce de telefon hakkında paylaşım yapılmış ve resmi Hindistan hesabından paylaşım gelmişti. Bu paylaşımda sadece telefonun tanıtım tarihi verilmişti ama özellikler konusunda en ufak ipucunu görememiştik.

Şimdi aranan kan bulundu ve bir paylaşım daha geldi. Yine telefonun tüm teknik özellikleri paylaşılmadı. Zaten markanın tüm özellikleri paylaşması mantıklı olmaz çünkü 8 Eylül tarihinde tanıtım var.

Şu an özelliklerin paylaşılması, yakın bir zamanda özelliklerin yapılacak olan tanıtımı bile anlamsız kılmış olur. Telefonun gösterilen özellikleri ise ekran çözünürlüğü oldu. Paylaşıma göre POCO M2 ekranı FHD+ olacak.

Çözünürlük üzerinde durulan videoda ekranın detaylı gösterimleri yapabileceği üzerinde duruluyor. Yani bir nevi ekranın kaliteli olduğu algısı veriliyor. Tanıtıma kısa süre kaldığı için bu şekilde bir paylaşım yapılması normal.

Ekranın dışında 6 GB RAM kullanacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alan POCO M2 akıllı telefonunun fiyatının ise 200 doların altına ineceği söylendi. Damla çentik ekranlı ve 6 GB RAM miktarlı bir telefon için 200 doların altında fiyat gelmesi çok çok iyi bir gelişme.

Zaten POCO X3 modeli için de aynı durum geçerli olmuş ve telefonun satış fiyatının 229 dolardan başlayacağını öğrenmiştik. Bunlar önemli bilgiler. Gerçekten bu fiyatların olup olmayacağını hafta başında öğreneceğiz. POCO M2 özellikleri açıklanır açıklanmaz sitemizde olacak.