Poco Launcher 3.0 Ne Zaman Çıkacak?

Poco Launcher 3.0 sürümü için hazırlıklar devam ediyor. Yeni sürümde başlatıcı için farklar neler olacak?

Poco Launcher

Poco akıllı telefonlar Xiaomi’nin akıllı telefonları olarak biliniyor. Poco, Xiaomi’nin doğrudan alt markası konumunda değil. Aslında ayrıldı ama hala Xiaomi ürünlerini sunuyor. Poco akıllı telefonları da böyle. Redmi ve Xiaomi ana modellerine bir hayli benzer telefonlar sunan marka arayüz olarak da MIUI kullanıyor. Buna karşın Poco kendi özelleştirmelerini de yapıyor. Mesela Poco Launcher.

MIUI temeli üzerine geliştirilen başlatıcı, Poco akıllı telefonlarını istediğiniz şekilde özelleştirmenizi sağlıyor. Yayınlandıktan sonra sadece 1 kez güncelleme alan ve Poco Launcher 2.0 sürümüyle yayında olan başlatıcının yeni sürümü için de haber geldi. Poco, bu başlatıcıyı geliştirmeye devam edecek.

Bunu da Okuyun: POCO X3 NFC Satış Rekoru ile Başladı

Poco Launcher 3.0 Hazırlıkları Devam Ediyor

Poco X3 tanıtım sırasında da bahsedilen yeni başlatıcı, şu an hazırlık aşamasında. Hazırlık aşamasının başarılı bir şekilde sonuçlanmasından sonra Poco Launcher 3.0 yayınlanacak.

Nasıl bir değişiklik olduğunu gösteren sızıntılar da gelmeye başlamış durumda. Hatta bunun için bir video da yayınlandı. Yayınlanan video Poco Launcher 3.0’ın bazı yenilikleri hakkında da bilgi veriyor.

MIUI 12 üzerinde geliştirildiği söylenen yeni sürümün en büyük değişikliğinin yeni tam ekran hareketleri olacağı söyleniyor. Bununla birlikte;

gibi değişiklikler gelecek. Asıl soru Poco Launcher 3.0 sürümünün ne zaman yayınlanacağı sorusu. Bu sorunun sınırları belirlenmiş olan kesin bir cevabı yok çünkü bu sürüm hala geliştirme aşamasında geliştirmelerin devam ettiği ve yakın zamanda başlatıcının güncellemesinin sunulacağı söylenmekte.

Bunu da Okuyun: POCO Launcher Nedir? Özellikleri Neler?

Güncelleme geldiği zaman biz de yenilikleri daha detaylı olarak inceleyeceğiz. Sadece Poco modellerinde değil diğer Xiaomi modellerinde de yeni sürüm kullanılabilir olacak. Bunu da eklemiş olalım.