Poco F2 Pro için Dahili Çağrı Kaydetme Özelliği Geliyor

Poco F2 Pro için dahili çağrı kayıt özelliği geliyor. Çağrı kayıt sistemi adına yeni bir güncelleme yolda.

Poco F2 Pro

Akıllı telefonlarda çağrı kaydetme özelliği, yıllardır tartışma yaratan bir konu. Kullanıcılar istese de markaların bu özelliği varsayılan olarak, akıllı telefonlarında sunması pek mümkün değil. Çünkü bu özelliğin yasal sorumlulukları var. Çoğu durumda çağrı kaydetme yasal açıdan sıkıntılı ve markalar bunun için telefonlarına varsayılan olarak bu özelliği eklemiyor.

Fakat bir yandan da uygulama mağazalarına girdiğiniz zaman, çok sayıda çağrı kaydetme uygulaması var. Yani burada da bir çelişki karşımıza çıkıyor. Her şey bir yana, Xiaomi gibi bazı markalarda artık bu sınırı geçmeye başladı ve telefonlarına çağrı kaydetme özelliği sunar oldu.

Xiaomi yakın zamanda bazı modellere çağrı kaydı özelliğinin geleceğini söylemişti. Sızıntılar devam etti ve şimdi de Poco F2 Pro akıllı telefon modeli için dahili çağrı kaydetme özelliğinin hazırlandığı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI Bugün 10 Yaşına Bastı – Peki Gelişim Nasıl Gerçekleşti?

Poco F2 Pro Çağrı Kaydetme Özelliği Alacak

Yeni bilgilere göre Xiaomi, çok satan Poco modeli için de bir güncelleme hazırlamış durumda. Poco F2 Pro için hazırlanan güncelleme cihaza dahili kayıt özelliğini getirecek.

Her hangi bir uygulamaya ihtiyaç olmadan kayıt özelliğini kullanmak mümkün olacak. Çağrı kaydı özelliğinin kontrolleri de yine kullanıcılara ait olacak. Yani isteyen kullanıcılar dahili çağrı kayıt özelliğini açık konuma getirebilecek ya da isteyen kullanıcılar bu özelliği kapalı olarak kullanabilecek.

Güncellemenin hazırlandığı ve bir ara güncelleme olarak sunulacağı da söyleniyor. Ayrıca Poco F2 Pro için hazırlanan bu güncellemenin farklı yenilikleri de içerisinde barındıracağını söyleyen geliştiriciler var. Fakat sızıntılarda diğer özellikler için bilgiler yer almıyor.

Kayıt altına alınan çağrıların ne şekilde kayıt edileceği konusunda ise bir bilgi yok. Bunu ancak ve ancak güncelleme yayınlandıktan sonra öğrenmemiz mümkün olacak.