Eylül Ayında Global Olarak MIUI 12 Alacak Cihazlar

MIUI 12 arayüz güncellemeleri tamamlandı tamamlanacak. Global olarak Eylül ayında güncelleme alacak cihazlar da belli oldu.

MIUI 12

Android 11 işletim sistemi yayınlandı. Android 11 işletim sisteminin yayınlanmasının ardından markalar adeta çıkarma yaptı. Xiaomi’de hemen güncelleme yayınlama çabası içerisine giren bir marka oldu ve Mi 10 ile Mi 10 Pro için Android 11 yayınlandı. Bunun hemen arkasından MIUI 12 global sürüm güncellemeleri için de bir haber geldi.

Eylül ayına girilmesiyle beraber global olarak yayınlanan MIUI 12 güncellemeleri için de son partiye geçildi. Global güncellemeleri Eylül ayında alacak olan akıllı telefonlar için de bir liste paylaşıldı. Hemen o listeye geçelim ve görelim bakalım hangi modellerin Eylül ayında güncellemeleri tamamlanacak.

Bunu da Okuyun: POCO M2 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Eylül Ayında MIUI 12 Global Güncellemesini Alacak Tüm Modeller

Bu cihazlar için açık beta güncellemeleri zaten devam ediyor ama Eylül ayı içerisinde Global olarak yeni arayüzün dağıtımının da tamamlanacağı söylenmiş oldu. Güncellemelerin tamamlanacağı söylenen cihazlar ise şöyle:

Bu güncelleme yine Android 10 tabanında olan MIUI 12 güncellemesi olacak. Belirlenen 10 telefon için tüm dağıtımın ay sonuna kadar tamamlanması beklenmekte. Global olarak yayınlanan bu sürümden sonra, yani bu güncelleme partisinden sonra Xiaomi muhtemelen Android 11 işletim sistemine yönelecek.

Yeni işletim sisteminin güncellemelerinin hangi akıllı telefonlara geleceği, özellikler konusunda değiştirecekleri ve MIUI 12 arayüzü ile sunacağı uyum gibi konulara yönelme olacaktır. MIUI gibi Android güncellemelerinin de haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz.