Android 10 Güncellemesi Tamamlanan Xiaomi Telefonlar

Android 10 güncellemesi almış olan Xiaomi akıllı telefonları hangileri? Güncelleme almış olan tüm modeller.

Android 10 Xiaomi

Xiaomi daha çok MIUI güncellemeleri ile anılmaya başlamış olsa da aslında bu güncellemelerin yanında Android güncellemeleri de sunuyor. Fakat markanın Android güncellemeleri çok hızlı değil. MIUI ile karşılaştırıldığı zaman hiç hızlı değil. Hala Android 10 güncellemesini almasını beklediğimiz akıllı telefonlar var.

Bir yandan da güncellemeyi almış ve sürüm yükseltmesini tamamlamış olan akıllı telefonlar da var. Bu telefonlar hangileri bakalım.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.1 Global Doğrulandı – Global Güncelleme Yayınlanacak

Android 10 Güncellemesi Almış Olan Modeller

Şu an Android 11 güncellemeleri konuşuluyor ama Android 11 sürümünün dağıtımı zaman alacaktır. Özellikle de Xiaomi için. Haliyle şu an için odak noktası daha çok Android 10 işletim sistemi.

Güncelleme alan ve şu an MIUI 12 düzenlemeleri devam eden modeller var. Bu modeller içerisinde Android 10 ile işini tamamlamış ve sadece yeni gelen güvenlik yamalarını alan akıllı telefonlar şöyle:

Burada güncelleme alan akıllı telefonlar içerisinde de hala MIUI 12 sürümüne doğrudan erişemeyen kullanıcılar var. Güncellemeler dağıtılmaya devam edeceği için bu kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekecek. Hala Android 10 güncellemesini bile almayan telefonlar da var bu telefonların MIUI güncellemelerinin ne olacağı ise zamanla belli olacak.