3.Parti için MIUI 12 Güncellemesi Başladı

3.parti için MIUI 12 güncellemelerinin dağıtıma geçildi. Hangi telefonlar için güncelleme gelecek?

MIUI 12

MIUI 12 güncellemeleri parti parti yayınlandı. Arayüz duyurulunca birinci parti açıklanmıştı ve bu parti de yer alan amiral gemisi akıllı telefonlar için güncellemeler yayınlandı. İlk parti için güncellemelerin tamamlanması çok kısa bir zaman sürdü. Global sürüm için de Çin sürüm için de ilk parti çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı.

Çin’de güncellemelerin tamamlanmasının ardından global olarak ikinci parti olarak ayrılan akıllı telefonlara güncellemeler sunulmaya başladı. İkinci parti akıllı telefonlar için global MIUI 12 güncellemelerinin de Eylül ayı içerisinde tamamlanacağı söylenmişti.

Büyük bir çoğunlukla ikinci parti cihazlar global olarak güncellemeyi aldı. Şimdi ise global sürüm için üçüncü partiye geçildiği açıklandı. Hatta üçüncü parti de bazı akıllı telefonlar çoktan güncelleme almaya başladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Note 3 için Global MIUI 12 Yayınlandı

3.Partide Global MIUI 12 Güncellemesi Alacak Telefonlar

3.parti için güncellemelerin başlamasıyla beraber hangi akıllı telefonların yeni arayüz güncellemesi alacağı merak edilmeye başladı. Bu partide güncellemeyi şimdiden almış olan Mi Note 3 gibi akıllı telefonlar var. Bu parti de güncelleme alacak olan akıllı telefonlar ise şöyle:

Bazı modeller için MIUI 12 global sürümü çoktan yayınlandı ve yayınlanmaya da devam ediyor. Son partide gösterilen bu cihazlar için güncellemelerin ne zaman tamamlanacağı ise kesin değil. Ekim ayının sonuna kadar uzama ihtimali de bulunuyor. Çünkü şöyle bir durum var ki ikinci parti cihazlar için MIUI 12 güncellemelerinin Eylül ayında tamamlanacağı söylenmişti.

İkinci parti cihazlar için güncellemeler devam ediyor ve henüz güncellemeler tamamlanmadı. Eylül sonuna kadar bu parti tamamlanacak. Üçüncü partinin de maksimum sonbahar aylarının sonuna doğru tamamlanması beklenmekte.