Yeni POCO Akıllı Telefon için Bazı Özellikler Ortaya Çıktı

120 Hz ekran yenileme hızı olan POCO akıllı telefon modeli için hazırlıklar başladı. Yeni telefon için bilinenler.

POCO

Ülkemizde de resmi bir şekilde satışta olan akıllı telefonlar arasında gösterilen POCO, çok çeşitli modelleri olmamasına karşın satış rakamları düşük değil. Özellikle F modellerini alan çok sayıda kullanıcı var. Hatta en son POCO F2 Pro akıllı telefonu satılmaya başlandı ve Snapdragon 865 işlemcisiyle sahip olan en uygun fiyatlı akıllı telefon oldu.

Anlayacağını markanın telefonları ülkemizde de derin bir şekilde yer etmeye başladı. Türkiye’de ilgi gören marka da bu pazara daha fazla odaklanmak için yeni telefonlarını Türkiye’ye de sunuyor. Şimdiler de sürpriz olacak bir telefonun daha geleceği ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Special Edition Modeli Geliyor

OLED Ekranlı POCO Modeli Yolda

Bu sefer elde edilen bilgiler OLED ekran kullanacak bir telefonun hazırlıklarının tamamlandığını işaret ediyor. Sızan bilgilere göre yeni akıllı telefon ekranıyla üst seviyeyi yakalayan ama segment olarak orta segment olan bir telefon olacak. Modelin ekranı 120 Hz yenileme hızına sahip OLED bir panel olacak.

Sadece OLED olması bile avantaj olarak gösterilebilirken bir de 120 Hz yenileme hızı olması sevindirici bir gelişme. Fiyat performans odaklı olacağı ve orta segmente renk getireceği iddia edilen modelin ekranıyla beraber işlemcisi için de iddialar var. İlk bilgilere bakıldığında telefonun işlemcisi Snapdragon 765G olacak.

İşlemcisi sayesinde 5G desteğinin olması da muhtemel özellikler arasında yer alan yeni POCO modelinin çok büyük bir pile sahip olacağı ve bu pilin 33W hızlı şarj ile beslenebileceği de iddialarda yer almakta.

Diğer detayları, çıkış tarihi ve en önemlisi de fiyat aralığı konusunda en ufak bir bilgiye ulaşmanın mümkün olmadığı serinin 2021 yılının başına doğru tanıtılacağını düşünüyoruz. POCO çok telefonla gelmese de her seferinde sunduğu sınıf için iddialı bir telefonla geliyor bu nedenle beklentiler yine yüksek.

Hele ki orta segmentte bir fiyat performans modeli sunulacağını bilmek sevindirici. Dileriz bu telefonda ülkemizde satışa çıkan modeller arasında yer alır.