Xiaomi’nin Cihazları Takip Eden Kablosuz Şarj Pedi Satışta

Xiaomi, cihazları takip edecek kablosuz şarj pedi 20W Smart Tracking Charging Pad ortaya çıktı. Fiyat nasıl?

20W Smart Tracking Charging Pad

Xiaomi, aksesuarlar konusunda başarılı. Başarılı gözüken aksesuarlar içerisinde kablosuz şarj cihazlarına ayrılan yer çok daha geniş. Birçok marka, Xiaomi’nin kablosuz şarj cihazlarını destekliyor ve birçok markada bu cihazlar kullanılabiliyor.

Fakat yeni geliştirilen ürün, alışılmışın çok daha dışında ve açıkçası bu alanda Xiaomi’nin tek el olmasını sağlayabilir. Öncesinde Apple’ın bile denemiş olduğu yeni kablosuz şarj pedi, cihazları takip eden şarj pedi olarak anılıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Hareketli Kamera Sistemine Geçiyor

Xiaomi, Cihazları Takip Eden Yeni Şarj Cihazı ile Ne Amaçlıyor?

Markanın yeni şarj cihazı, oldukça geniş bir yüzeye sahip. Yüzey alanı o kadar geniş ki akıllı telefonlar, kulaklıklar ya da diğer kablosuz şarj destekli cihazları şarj edebiliyorsunuz. Fakat aynı anda tek bir cihazı şarj edebileceğiniz gözüküyor.

20W Smart Tracking Charging Pad ismiyle satışa çıkacak olan cihazın üzerine, kablosuz şarj destekleyen ürününüzü koyuyorsunuz. Ürünü ped üzerinde nereye koyarsanız koyun, ped bunu algılıyor ve yeşil bir takip ışığı yanıyor.

Yeşil takip ışığı ped üzerinde ürünün nereye konulduğunu buluyor ve ürüne ulaşıyor. Ürüne ulaştığı vakit ise şarj başlamış oluyor. Aslında 20W Smart Tracking Charging Pad sistemi oldukça basit. Tek bir kablosuz şarj bobininin bulunduğu sistemde, bu bobin hareket ettiriliyor ve ürüne ulaştığı zaman şarja başlamış oluyor.

Akıllı telefonlar, kablosuz kulaklıklar gibi birçok üründe 20W Smart Tracking Charging Pad cihazının ürün desteğinin bulunacağı söyleniyor. Yani yeni kablosuz şarj cihazı standartları da karşılaşmış olacak. Ayrıca 20W hızlı şarjın sunulması da yine önemli bir avantaj.

Çalışma sistemi sızdırılmış bir ürün olarak değerlendirilen yeni cihaz, satışa çıkmış durumda. Çalışır halde görüntülerinin olması bile en azından kullanıcılar için onay aşamasının geçildiğini göstermekte. Şu an yeni kablosuz şarj cihazını almak isterseniz o zaman 99 dolar gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Ama satışlar şu an için sınırlı devam ediyor.