Xiaomi POCO X3 Türkiye Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi POCO X3 Türkiye tanıtımı açıklandı. Yeni telefon birkaç güne kalmaz geliyor.

Xiaomi POCO X3

Sızıntıları engellenemeyen akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi POCO X3, OnePlus Nord akıllı telefonlarının rakibi olmasının yanında ülkemizde de boy gösterecek orta seviye modellerden olacak.

Telefonun özelliklerinden çok beklentimiz yok. Daha doğru ifade etmem gerekirse yoktu. Çünkü bu telefon orta seviye bir telefon olacaktı ve sistem özelliklerinin çok yüksek olması yerine fiyatının uygun olması daha mantıklı görünün gibi geliyordu.

Fakat sızan özellikler her şeyin tam tersi yönde değişmesine neden oldu. Telefon için konuşulan özellikler o kadar iddialı gözüküyor ki Xiaomi POCO X3, uygun fiyatlı da olursa satış standartlarını değiştirebilir.

Bunu da Okuyun: Xiaomi 2020 İkinci Çeyrek Satış Rakamlarını Açıkladı

Xiaomi POCO X3 Eylül Ayında Tanıtılıyor

Sızan bilgilere göre çok daha fazla şey beklediğimiz akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağına ilişkin de bir bilgi geldi. Türkiye sayfası üzerinden yapılan bir paylaşımla beraber tanıtımın ne zaman yapılacağı da duyurulmuş oldu.

Paylaşıma göre yeni akıllı telefon 7 Eylül 2020 tarihinde gelecek. Saat 15:00’da tanıtılacak olan Xiaomi POCO X3 akıllı telefonunun ülkemiz de direkt olarak satışa çıkacağını düşünüyoruz. Uygun fiyatlı bir akıllı telefon da olursa, ülkemizde de hemen satışları yükselecektir.

Tanıtım tarihini de söyledik ama baştan beridir vurguladığımız bir şey daha var. Vurguladığımız o detay telefonların özellikleri. İddialı dediğimiz o özellikleri de özet geçelim. Buna göre yeni akıllı telefonda Snapdragon 732G işlemcisi yer alacak.

Snapdragon 732G orta seviye de bir performans için iyi bir işlemci modeli. NFC destekli de olacağı görülen Xiaomi POCO X3 akıllı telefonlarının ekranı kısmında ise 6.67 inç panel olacak ve bu panel 120 Hz yenileme hızına kadar çıkacak.

5.160 mAh değerinde bataryası ve 33W hızlı şarj desteği gibi dikkat çekecek pil detayları da bulacak olan akıllı telefonun, ana arka kamerasında 64 MP değerinde bir kamera kullanılacak ve önde de 20 MP tek bir kamera olacak. Fakat burada bir şey daha var ki o da diğer arka kameraların detayları. Telefon çok kameralı olacak ama diğer kameralar markanın sırrı.

Neyse bu sırları fiyat detaylarını öğreneceğimiz tanıtım çok yakın. Tanıtım 7 Eylül tarihinde olacak ve olur olmaz biz de özellikleri yayınlayacağız.