Xiaomi Mi Watch Revolve Akıllı Saat Global Satışları Başlıyor

Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat global satışlara başlıyor. Saat özellikleri beklentileri karşılar mı?

Xiaomi Mi Watch Revolve

Xiaomi saatlerinin tamamı ülkemizde satılmıyor. Anlaşmalı olan alt markaların sunduğu akıllı saatleri bir kenara itecek olursak, markanın daha çok akıllı bileklik modelleri Türkiye pazarında. Fakat Çin’de satılan ünlü akıllı saatler var ve Xiaomi bu akıllı saatlerden çok satış elde ediyor. İşte bu modellerden birisinin ülkemize açılacağı açıklandı. Xiaomi Mi Watch Revolve adıyla gelecek yeni akıllı saat, aslında çok tanıdık.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Dev Kamerası ile Görüntülendi

Xiaomi Mi Watch Revolve Ne Zaman Türkiye’ye Geliyor?

Bu saat Çin genelinde satılan bir akıllı saat. Watch Color ismiyle anılan ve Çin’in en çok satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Revolve, bu ismi global pazarda kullanacak. Saatin Çin pazarındaki adı Watch Color olarak kalacak.

Global isimle beraber ufak tefek sistem değişiklikleri de hayatımıza girecek. Yeni akıllı saat, global pazara ilk olarak Hindistan genelinde açılacak. Hindistan genelinde 108 dolara satışa çıkacak saat, sonrasında Türkiye pazarında yer alacak.

Tabii ki Türkiye pazarında dolar fiyatı üzerinden satış yapılmayacak. Şu an fiyat bilgisi veremiyorum ama tahmin etmek istesek, satış fiyatının 1000 liranın biraz üzerinde olacağını düşünebiliriz.

Bu kadar konuştuğumuz Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat modelinin özelliklerinden de söz edelim. Diğer modelden bildiğimiz kadarıyla söz konusu akıllı saat, MIUI arayüzünün akıllı saatler için özelleştirilmiş olan versiyonunu kullanacak.

Tüm spor takip modlarını destekleyecek olan işletim sistemi ile beraber optik nabız sensörü de geliyor ve bu sensör verileri tam anlamıyla ölçmeniz için oldukça önemli. Yani kalp ritim bilgileri doğru alacağınız gibi spor aktivitesindeki verileri de çok az hata payı ile alabiliyorsunuz.

1.39 inç AMOLED ekran, 454 X 454 piksel çözünürlük ve dairesel kasa ile saat 46.2 mm kasa boyutu sunuyor. Normal kullanımda 14 gün pil süresi, sade moda geçildiği zaman ise 22 güne kadar pil süresi getiren modelin, sesli asistan desteği de var ama bu Çin dışı ülkeler de kullanılmayacak olan bir özellik. Özellikle güzel değil mi? Bakalım Xiaomi Mi Watch Revolve ne zaman ülkemizde olacak? Almak isteyeceksiniz eminim. 🙂