Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro Bluetooth Sertifikasını Aldı

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro Bluetooth onayını da aldı. Geriye bir tek ürünün tanıtımı kaldı.

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Xiaomi, bu zamana kadar üretmiş olduğu kablosuz kulaklık modellerinde hep biraz daha uygun fiyatlı olacak modeller üzerinde durdu. İşte kulaklık düşük fiyatlı olsun ve standart özellikleri yakalasın çok satsın mantığı vardı. Ama bu durum biraz değişecek gibi. Çünkü şöyle bir şey var Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro ile profesyonel kablosuz kulaklık modellerinin zorlandığını göreceğiz.

Bunu kulaklıların ilk sertifikasında görmüş ve onaylamıştık. Şimdi bir de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro modelinin Bluetooth SIG sertifikası aldığı ortaya çıktı. Yeni sertifika çok önemli çünkü bir yandan kulaklıkların onaylanmasını sağlamakta bir yandan ise özellikleri ortaya çıkarmakta.

Bunu da okuyun: Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro Özellikleri

Baştan şunu belirtmiş olalım ki yeni kulaklık markanın en gelişmiş kablosuz kulaklıkları arasında yer alacak ve belki de birinci sıranın ortasına oturacak. Sertifikada gözüken özelliklere göre öyle. Mesela kulaklıkta kablosuz şarj sistemi olacak ve hızlı şarj yapılabilecek.

Kablosuz şarj sistemi yanında gürültü engelleme özelliği de kullanıma sunulacak ama bu öyle basit bir gürültü engelleme özelliği olmayacak. Kullanıcılar aktif gürültü engellemeyi açtığı zaman, dışarıdan gelen seslere göre gürültü engelleme gücü azalıp artabilecek.

Hep farklı, uzak özelliklerden konuşmayalım. Bizi asıl memnun edecek olan kısımdan konuşalım. Mesela kablosuz kulaklıkları ses kalitesi. Kulaklık ACC ses kodeğini ve SBX ses kodeklerini destekleyecek.

Bu da demek oluyor ki ses kalitesi yüksek olacak. Benzer kulaklıklara göre ses kalitesi burada biraz daha öne çıkacak. Teknoloji olarak ise Bluetooth sertifikasında da gördüğümüz gibi Bluetooth 5.0‘a yer verilecek.

Sizin anlayacağınız Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro, gecikme süresi çok daha az olan bunun yanında ses kalitesi çok daha iyi olan ve kablosuz şarj destekleyecek üst seviye bir kablosuz kulaklık modeli olacak.

Bir güzel haberimiz daha olacak ki o da kulaklığın Çin ile sınırlı kalmayacağı. Herkes Çin içerisinde kullanılacağını düşünüyor olsa da global satışların direkt başlayacağı söylendi.