Xiaomi Mi Mix 3 için Global MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi Mix 3 için global olarak MIUI 12 yayınlandı. Dağıtım başlamış oldu.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix modellerinin en seviileni en çok ilgi gören serisi ve en çok adı anılan serisi olan Xiaomi Mi Mix 3 modeli, yeni arayüz güncellemesi alan akıllı telefonlardan da biri oldu. MIUI 12 güncellemesi yayınlanacağını zaten bildiğimiz akıllı telefon, geçtiğimiz haftalarda Çin genelinde güncellemeyi almıştı.

Çin genelinde güncelleme alacağı açıklanan akıllı telefonun güncellemeleri dağıtılırken, bir yandan da global sürüm için geri sayıma geçilmişti. Global sürüm konusunda da beklenen adım atıldı ve telefonun global MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 2S ve Mi Mix 3 Telefonları MIUI 12 Aldı

Xiaomi Mi Mix 3 MIUI 12 Güncellemesine Kavuştu

Çin’de dağıtımı tamamlanan güncelleme, global kısımda çok uzun sürmeyecektir. Çünkü Çin sürümü planlandığı gibi gitti ve sadece birkaç hafta içerisinde dağıtım tamamlandı. Aynı durumun global için de geçerli olacağı söylenmekte.

Tüm Xiaomi Mi Mix 3 cihazları için yayınlanan güncellemenin boyutu ise biraz daha büyük. Çin versiyonunu göre daha yüksek boyutta olan yeni versiyon 2.2 GB dosya boyutuna sahip. Android 10 işletim sistemi üzerine dayalı olan yeni güncelleme ile beraber Android için hazırlanmış olan yamalar da yayınlanmış durumda.

Global sürüm güncellemesinin serisi ise V12.0.1.0.QEEMIXM olarak açıklandı. Bu seri numarası Global ROM’lar için de geçerli olan seri numarası. Ülkemizdeki telefonlar için da güncelleme yayınlanmasını beklediğimiz yeni sürümün dağıtımı için 1 ile 4 hafta süresi bulunmakta.

Daha önce yayınlanan MIUI 12 güncellemelerinde de 1-4 hafta arasında güncelleme dağıtımı tamamlanmıştı. Aynı şey Xiaomi Mi Mix 3 için de geçerli olacak. Telefonunuzu zaman zaman incelemeniz önemli. Güncelleme gelirse, zaten bildirim gelecektir ama siz yine de ara ara güncellemeleri kontrol etmeyi unutmayın.