Xiaomi Mi 9 SE ve Mi 9 Lite MIUI 12 Güncellemesini Aldı

Mi 9 SE ve Mi 9 Lite MIUI 12 global sürüm yayınlandı. Güncelleme her an cihazınıza ulaşabilir. Takip edebilirsiniz.

Mi 9 SE ve Mi 9 Lite

Çin varyantları MIUI 12 güncellemesi alan Mi 9 SE ve Mi 9 Lite akıllı telefonlarının global sürüm güncellemeleri çok gecikti. Aslında telefonların Çin varyantları için güncellemeler geçen aylarda başlamış ama global için bir türlü start verilmemişti.

Aradan 1-2 ay geçti ve sonunda o beklediğimi MIUI 12 global sürüm yayınlandı. Her iki telefon için de yeni arayüz geldi ve yayınladı açıldı.

Bunu da Okuyun: MIUI Sürümündeki Harfler ve Sayılar Ne Anlama Geliyor?

Mi 9 SE ve Mi 9 Lite için Global MIUI 12 Güncellemesi

İki telefonda da toplamda üç versiyon yayınlanmış oldu. Bunlardan birisi zaten Çin varyantları için yayınlanan güncelleme. Bir diğer güncelleme Rusya için geçerli olan güncelleme oldu. Son güncelleme ise bahsetmiş olduğumuz gibi global sürüm güncellemesi oldu.

Bizi ilgilendiren kısım global için yayınlanan kısım. Çünkü bizim alacağımız güncelleme bu olacak. Haliyle biz de bu güncellemenin sürüm numaralarını paylaşacağız.

Mi 9 SE için güncelleme sonrasında sürüm numarası: V12.0.1.0QFBMIXM olarak değişecek.

Mi 9 Lite için güncelleme sonrasında sürüm numarası: V12.0.2.0QFCEUXM olarak değişecek.

Mi 9 SE ve Mi 9 Lite MIUI 12 güncellemesinin bu sürüm numaralarının ne anlama geldiğini de artık biliyoruz. Tabii ki takipçilerimiz arasındaysanız. Sürüm numaralarının ne anlama geldiğini detaylı olarak anlattığımız bir yazımız var. Eğer güncelleme dışında bu sürüm numaralarının ne anlama geldiğini de öğrenmek isterseniz, sizin için yukarı bir link ekledik.

Tekrar konumuza dönecek olursak, her iki akıllı telefon için de güncellemeleri biraz beklemeniz gerekecek. Bunu artık birçok kullanıcı biliyor ama bilmeyenler için yine paylaşalım. Güncelleme bölgeli olarak yayınlanıyor. Global yayınlanmış olsa bile bir anda tüm telefonlara hadi indirin denmiyor. Seri numarasına göre güncelleme dağıtımı devam etmekte. Bir süre beklemeniz gerekebilir.