Xiaomi Mi 11 Görselleri Sızdı – Sürpriz Var

Xiaomi Mi 11 modeline ait olduğu iddiası bulunan yeni görseller yayınlandı. Yeni görsellerde gözüken akıllı telefon nasıl?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi, bu seneyi renkli geçirdi. Hangi alanda yoktu derseniz söyleyemeyiz. Teknoloji hatta daha birçok alanda her adımda Xiaomi karşımıza çıktı. Her alanda güzel işler yapıldı ama akıllı telefon alanında çok daha fazla şey başarıldı. Mi 10 serisi ve Mi 10 Ultra modelleri. Bu seri çok başarılı bulunurken şimdi gözlerde Xiaomi Mi 11 akıllı telefonu var.

Bir sonraki amiral gemisi olarak geleceği ve 2021 yılının trend teknolojilerini barındıracağını zaten bildiğimiz akıllı telefon için bu sefer iki yeni görsel sızdı. Telefonun gerçek görselleri olduğu söylenen ve sızdırılan yeni görseller, tasarım için önemli bir bilgi barındırıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Redmi 9 Türkiye’de Satışa Başladı

Xiaomi Mi 11 Ekran Altı Kamera ile Gelecek

İlk beklenti Mi 10 Ultra akıllı telefonunun ekran altı kamera barındıracak olan ilk telefon olacağı yönündeydi. Fakat öyle olmadı. Sonrasında Mi Mix 4 modeli için böyle bir bilgi verildi ama Mix 4 modelinin de henüz hazır olmadığı açıklandı.

ZTE bu sürede erken davrandı ve ekran altı kamera kullanan ilk telefonunu açıkladı. Yani Xiaomi geç kaldı. Ama görünen ve sızdırılan görsellerden anladığımız Xiaomi Mi 11 akıllı telefonunda ekran altı kamera kullanılacak olduğu anlaşılmakta.

Görsellerde tamamen çerçevesiz bir tasarımın benimsenmiş olduğu ve ekran altı kameranın kullanıldığı anlaşılıyor. Ekran altı kamera sayesinde telefonun %98 ekran gövde oranına çıkacağı bilgisi var.

İddialarda cam koruması için de bilgi var. Cam koruması Gorilla Glass 6 gibi gözükmekte. Çerçevesiz ve Gorilla Glass 6’nın bulunduğu 4K bir ekran. Kulağa oldukça hoş geliyor.

Xiaomi Mi 11 için diğer değişiklik kamera konusunda olacak. Telefonda küçük ama kaliteli sensör kullanan bir kamera olacak. Telefonda 64 MP ve 48 MP kameraya periskop kamera eşlik edecek. Bu kameralar sayesinde 120X yakınlaştırma sunulabilecek.

Snapdragon 875 ile kameraların performansının biraz daha destekleneceği söylenirken Xiaomi Mi 11 modelinin 5G destekli olacağını da ekleyelim. Telefon hakkında bilgi sızıntıları akmaya devam edecektir. Biz de yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.