Xiaomi Mi 10T Pro Fiyatı ve Ana Özellikleri Sızdı

Xiaomi Mi 10T Pro fiyatı ve özellikleri için bir paylaşım daha geldi. Bu sefer kaynak çok daha sağlam.

Xiaomi Mi 10T Pro

Ağustos ayı Xiaomi için iyi geçti. Ağustos ayı daha bitmeden, Eylül ayının da çok renkli geçeceğini öğrendik. Bunu öğrenmemizi sağlayan markanın kendi tedarikçi kaynakları ve bizzat kendisi oldu. Önce POCO X3 modelinin tanıtılacağı duyuruldu. 7 Eylül tarihinde yapılacak olan tanıtım ilk tanıtım olacak ama Eylül ayının son tanıtımı olmayacak. Asıl dikkat çekecek Xiaomi Mi 10T Pro modeli olacak.

Eylül ayında gelecek Xiaomi Mi 10T Pro, sır olmaktan öteye de geçmiş durumda. Telefon teknik özellikleri bir bir sızıyor. Teknik özellikleri size yetmezse fiyat için de paylaşım yapıldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Redmi Note 8T MIUI 11 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 10T Pro Özellikleri ve Fiyatı

Yeni telefon hakkında bilgileri paylaşan Ishan Agarwal oldu. Web 91 Mobiles için çalışan isim, bu konularda yaptığı paylaşımlarıyla ünlü olan isimler arasında yer alıyor. Sızıntıları ile ün kazanmış olan isim bu sefer özelliklerinin yanında fiyat konusunda da paylaşım yaptı.

Twitter paylaşımında görme şansını bulduğumuz akıllı telefonun ilk netleşen özelliği de işlemcileri oldu. Paylaşıma göre yeni telefonda Snapdragon 865 işlemci olacak. Üst seviye işlemcinin kullanılacağını Geekbench testleriyle de doğrulayan ünlü isim, aynı zamanda telefonda 144 Hz OLED ekranın olacağını da söylemekte.

Bu Ultra dışında diğer Mi modellerinde de olmayan bir değer. Telefon hakkında bilgiler bunlarla bitmiyor. Bu bilgilere ek, kameranın da 108 MP tek ana kamera olacağı doğrulanıyor. Görsellerde gördüğümüz boncuk büyüklüğünde o kamera 108 MP değerindeymiş.

5000 mAh değerinde bir batarya, değeri belli değil ama tabii ki bu batarya ile beraber gelecek hızlı şarj özelliği de sanki böyle çayda atılan şeker gibi gelecek. Çünkü telefon bu batarya kapasitesi ile çok uzun bir süre dayanıklılık gösterilebilir.

Telefon ne kadar uzun kullanım ömrü sunuyorsa o kadar değerli olur. Her şeyi söyledik ve gelelim can alıcı noktaya. Fiyat! Xiaomi Mi 10T Pro akıllı telefonunun fiyatı 35.000 RS yani 399 Euro olacak. Özelliklere göre fiyat gerçek anlamda iyi.