Xiaomi Mi 10T Pro Dev Kamerası ile Görüntülendi

Xiaomi Mi 10T Pro için ilk görsel, ilk kanıt gelmiş oldu. Xiaomi Mi 10T Pro kamerası bağırmakta.

Xiaomi Mi 10T Pro

Mi 10 için kapı kapanmadı. Seriye 5 telefon gelmesi yeterli gelmedi. Hala telefon geliyor. Şimdi sırada olan telefon Xiaomi Mi 10T ailesi. Yeni telefon ailesinin en iyi üyesi olacak olan telefon ise Xiaomi Mi 10T Pro modeli olacak.

Apollo kod adının kullanılacağı akıllı telefon, çıkan görüntülere göre gözüküyor ki Apollo kod adını hak etmiş olacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10T Pro Kamerası Göz Alıcı

Telefonun görsellerine göre arka kamerada ana kamera çok geniş olacak. 108 MP değerinde bir hayli geniş bir kamera kullanılacak ve bir boncuk büyüklüğünde kamera göreceğiz. Dikdörtgen kamera alanında Ay gibi duracak kameranın hemen altında da 3 kamera daha olacak ama bu kameralar daha küçük olacak.

Bilinenin aksine çok geniş kameralar kullanılmayacak. Arka kısımda yer alan bu kamera alanı flaş ışığı ile tamamlanacak. Arka kısımda yer alacak olan kamera alanının dışında yüzeyin de çok parlak olduğunu söylemek gerek. Bu cam ile kaplı olacak ya da farklı bir parlak yüzeyle kaplı olacak bir yüzey demek.

Zaten kablosuz şarj desteği için böyle bir tercih yapılacağı bilinmekteydi. Ama biraz daha farklı bir malzemenin kullanılması söz konusu olabilir.

144 Hz yenileme hızının kullanıldığı üst düzey bir ekran, bu ekranın dışında Snapdragon amiral gemisi işlemci derken fiziksel parmak izi sensörlerinin de geri geldiğini görmüş olacağız. Fakat fiziksel parmak izi arka kapağa eklenipte tasarım bozulmayacak. Bunun yerine güç tuşu üzerine eklenecek ve böylece biraz daha iyi bir tasarım yapısı elde edilecek.

Xiaomi Mi 10T Pro her şeyiyle iyi bir cihaz olacak ve global pazarda da satışa çıkacak gibi duruyor. Pro modelinde sıkça söz ediyoruz ve hep bu modeli konuşuyoruz ama bir yandan da diğer Xiaomi Mi 10T ve Lite versiyonlar da olacak ki bu versiyonlar satın alınabilirlik konusunda çok daha iyi telefonlar olacak.