Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite üçlüsü ortaya çıktı. Telefonların özellikleri için şaşırtıcı bilgiler var.

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite

Xiaomi’nin bu yılı Mi 10 serisinin son modeli Ultra ile kapattığı ve amiral gemisi akıllı telefonu için Mi 11 modelini bekleyeceğimizi düşünüyorduk. Fakat öyle bir sızıntı geldi ki markanın ülkemizde de satılacak 3 telefon üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite olarak isimlendirilecek 3 telefon geliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi’nin Cihazları Takip Eden Kablosuz Şarj Pedi Satışta

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite Özellikleri Belli mi?

Üç telefonda küresel sürüm olarak satılacak. Yani bu demek ki 3 telefonda ülkemize gelecek. Tüm serinin satışa çıkacağı söylendi ama sadece Pro modelinin özellikleri sızdırıldı. Diğer telefonlar için henüz özellikler sızdırılmadı.

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite üçlüsünde, ortaya çıkan Pro modelinin 5000 mAh değerinde bataryası olacağı söyleniyor. 5000 mAh değerinde batarya tabii ki hızlı şarj ile donatılacaktır ama bunun 120W hızlı şarj olup olmayacağı kesin değil.

Ekran yenileme hızı ise yine artıyor. Ekran yenileme hızı bu sefer 144 Hz seviyesine çıkmış durumda. Ekran boyutu ise net değil. Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite üçlüsünün Pro modelinde belli olan son özellik kamera. 108 MP kamera olacak toplamda 4 arka kamera olacak ama diğer kameralar için bir sızıntı yok.

İşlemci kısmına geldiğimizde ise hiçbir sızıntının olmadığını gördük ama tahminler var. Şimdi cihaz 5G. Bir de beklenti amiral gemisi olması. Bu da demek oluyor ki Snapdragon 865 Plus ya da Snapdragon 865 arasında seçim yapılacak. Ya da yeni gelecek bir ara işlemci var. O da Snapdragon 860 işlemcisi. Bunun da kullanılması ihtimali doğmuş durumda.

Diğer iki telefon hakkında size bir şey söyleyemiyoruz. Bir kez şunu tekrar söylemek isterim ki Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10 Lite modelleri Türkiye’de olacak modeller. Fiyat ve özellikler için bilgi durmaz. Artık telefon bir kere ortaya çıktı.